Alle depotrum og opbevaringsrum i Sankt Klemens – 316 ledige depotrum

Se alle opbevaringsrum i Sankt Klemens herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Sankt Klemens er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Sankt Klemens her. God fornøjelse.
Søg og book 316 ledige opbevaringsrum hos 5 lagerhoteller i Sankt Klemens ✓ Alle depotrum i Sankt Klemens ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaring i Sankt Klemens: Mange muligheder for depotrum og lagerhotel

Kort over Sankt Klemens
Er du på udkig efter opbevaring i Sankt Klemens, så er der godt nyt. Sankt Klemens, der er kendt for sin ideelle placering i midten af Fyn, sin hyggelige bystemning og sit stærke nærmiljø, tilbyder nu muligheden for en lang række af lagerhoteller og depotrum – hele 319 for at være præcis. Disse opbevaringsrum i Sankt Klemens varierer i pris, men det er muligt at finde billig opbevaring i Sankt Klemens, med den laveste pris helt ned til 100 kr. Størrelsen af depotrum varierer også betragteligt, fra 1 m² til så store som 21 m², hvilket inkluderer både muligheden for mindre og større opbevaring efter dit behov

Depotrum i Sankt Klemens: Billig opbevaring med mange muligheder

Med en gennemsnitlig pris på 1.104 kr. pr depotrum i Sankt Klemens, kan man uden tvivl sige, at her kan man finde både gode deals, og opbevaringsrum der passer til ethvert behov. Uanset hvilket møbel, du søger opbevaring for, kan du hos Tjekdepot.dk finde et lagerhotel i Sankt Klemens, der passer til dine krav. Har du brug for et mindre rum til en lav pris, er de mindste depotrum på 1 m² at finde for så lidt som 100 kr. Skal du derimod bruge mere opmagasinering i Sankt Klemens, har du mulighed for at finde depotrum på op til 21 m².

Self Storage i Sankt Klemens: Praktisk opmagasinering af møbler

Går du med planer om at flytte til Sankt Klemens, og mangler du et sted at opbevare dine møbler? Andre typer af genstande kan naturligvis også blive opbevaret, og med lagerhoteller der tilbyder op til 21 m² rum, kan selv større emner som møbler findes plads til. Med et gennemsnitligt m² pris på 141 kr. er der også en god chance for, at du kan finde lige det depotrum, som passer til dit budget. Self storage i Sankt Klemens er derfor en ideel løsning til opmagasinering af møbler i Sankt Klemens under for eksempel en flytning, renovering eller andet.

Sankt Klemens: Et attraktivt sted at flytte til

Sankt Klemens er en attraktiv by at flytte til, der har oplevet en konstant positiv udvikling. Med et stærkt lokalmiljø, gode skoler, mange naturområder og nærhed til både Odense og Svendborg, er det ikke svært at forstå, hvorfor flere og flere vælger at bosætte sig netop her. Om du er ung, en familie, senior eller noget helt fjerde, har Sankt Klemens noget for enhver. Med opbevaringsmuligheder som depotrum og lagerhoteller i Sankt Klemens, er det blevet endnu nemmere at flytte til byen. Tjekdepot.dk giver dig mulighed for at søge blandt mange forskellige lagerhoteller og størrelser af depotrum, så du kan finde den mest ideelle løsning for netop din situation. Vil du gerne vide mere om opbevaring i Sankt Klemens, eller er du på jagt efter det perfekte depotrum? Tjek tjekdepot.dk og begynd din søgning allerede i dag.


Priser på depotrum i Sankt Klemens

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 100 163 226
Lille (2 til 7 m²) 366 739 924
Mellem (7 til 18 m²) 1.162 1.498 1.834
Stort (18 til 25 m²) 2.940 2.940 2.940

Der er i alt 5 udbydere af depotrum i og omkring Sankt Klemens:

Nettolager Odense S, Kratholmvej
Nettolager Odense S, Sivmosevænget
BOXIT Odense M
City Self Storage Odense C
Nettolager Årslev

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: