Opbevaringsrum Odense • 418 ledige depotrum fra 100 kr

Se alle opbevaringsrum i Odense herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Odense er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Odense her. God fornøjelse.

Lagerhoteller i Odense

Kort over Odense
Odense er placeret i det centrale Fyn, og betragtes som den tredje største by i Danmark. Med sin centrale beliggenhed er Odense en vigtig knudepunkt både vej- og togmæssigt, med gode forbindelser til de nærliggende byer som København, Århus og Esbjerg. Der bor cirka 205.000 indbyggere i byen, hvilket gør Odense til en af de mest tætbefolkede byer i landet. Odense er kendt for sit rige kulturliv, og er især berømt for at være fødeby for eventyrforfatteren H.C. Andersen. Byens ry er præget af et pulserende byliv, fyldt med caféer, restauranter og butikker, men byen rummer også historiske pletter, grønne områder og et væld af kulturinstitutioner. Erhvervslivet i Odense er præget af en stærk vækst inden for teknologi og innovation. Byen er et af Danmarks vækstcentre, når det gælder robotteknologi og droneindustri. Flere store virksomheder inden for disse sektorer har hovedkvarter i byen. Derudover er Odense hjemsted for Syddansk Universitet, som er kendt for sine forskningsprogrammer inden for teknologi og sundhedsvidenskab. Gennem de seneste år har Odense gennemgået en stor forvandling. Byens centrum er blevet moderniseret, og den gamle havnefront er blevet omdannet til et attraktivt boligområde. Planerne for den fortsatte udvikling af byen er ambitiøse, med fokus på bæredygtighed og teknologi. Alt i alt er Odense en by i konstant udvikling, der forener det historiske og det moderne, teknologi og kultur, på en unik måde.


Billige depotrum i Odense

Det billigste opbevaringsrum i Odense koster 100 kr pr. måned, og det dyreste koster 3.125 kr om måneden. På tjekdepot.dk finder du et bredt udvalg af depotrum i Odense, med priser, der afspejler rummenes størrelse og de egenskaber, rummet har. Gennemsnitsprisen for opbevaring i Odense ligger på 1.013 kr pr. måned. Her på tjekdepot.dk kan du finde depotrum med egenskaber, der imødekommer dine opbevaringsbehov, Du finder f.eks. opbevaringsrum med klimakontrol, personlig service, døgnalarm og mulighed for direkte adgang med bil. Uanset størrelsen på de ejendele, du ønsker at opbevare, kan tjekdepot.dk hjælpe dig med at finde det rigtige opbevaringsrum. Vores sortiment spænder fra mindre depotrum på størrelse med et skab til store boxe med masser af kvadratmeter. Find det rette depotrum i Odense på tjekdepot.dk, og oplev selv, hvor nemt det er at søge efter og reservere et rum, der tilbyder den ideelle balance mellem pris og de faciliteter, du har brug for til dine opbevaringsbehov.


Priser på depotrum i Odense

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 100 157 315
Lille (2 til 7 m²) 310 482 1.000
Mellem (7 til 18 m²) 750 985 2.114
Stort (18 til 25 m²) 1.875 602 2.940

Opbevaring Odense

Hvis du leder efter opbevaring i Odense er du på den rigtige sider. Her på tjekdepot.dk præsenteres du for et udvalg af 10 leverandører af opbevaring og self-storage i Odense. Hver enkelt udbyder tilbyder sikkerhed og let adgang, og du kan reservere opbevaringsrummet direkte her gennem platformen. Du kan skræddersy din søgning efter opbevaring i Odense ved at sortere efter pris, størrelse, og andre særlige features.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Odense.


Der er i alt 10 udbydere af depotrum i og omkring Odense:

BOXIT Odense C
Lager til Leje Odense C
Nettolager Odense NV
BOXIT Odense M
Nettolager Agedrup
Nettolager Odense S, Sivmosevænget
Nettolager Odense S, Kratholmvej
Bos Bokse
City Self Storage Odense C
Lager Udlejning Odense

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: