Opbevaringsrum Svendborg • 5 lagerhoteller

Se alle opbevaringsrum i Svendborg herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Svendborg er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Svendborg her. God fornøjelse.

Depotrum og opbevaringsrum i Svendborg

Kort over Svendborg
Svendborg er en yderst charmerende by, beliggende på Sydfyn, og er Fyns næststørste by efter Odense. Byen ligger smukt ved Svendborg Sund, og har et indbyggertal på omkring 27.000. Svendborg har et godt ry som en hyggelig og kulturelt rig by. Her får du et maritimt miljø, en stor samling af velfungerende lokalsamfund og ikke mindst en smuk natur. Nøgleindustrierne i Svendborg består typisk af handel, service og industri. Byen har også haft en ganske pæn vækst inden for turismesektoren de seneste år. Stadig flere opdager nemlig den særlige stemning, der er i den gamle købstad. Derudover er byen kendt for uddannelser indenfor det maritime som eksempelvis Svendborg International Maritime Academy, hvor unge kommer for at blive uddannet navigatører, skibsassistenter og maskinmestre. Svendborg er i konstant udvikling. Der realiseres i disse år mange store projekter, herunder flere boligprojekter, der skal rumme byens voksende indbyggertal. Men trods de mange byggerier, har Svendborg formået at bevare sit unikke og historiske præg. Byen har fine forbindelser til Fyns øvrige byer. Er man i bil kan man nå Odense på omkring 45 minutter via E20-vejen. Desuden har Svendborg en togstation, hvorfra man kan tage toget direkte til Odense, hvorfra der er forbindelser til resten af Danmark. Besøger man Svendborg med færge, er der også gode muligheder for at komme videre til nogle af de sydfynske øer som eks. Ærø og Langeland. Svendborg er et levende og attraktivt område, der er vel anset både lokalt og nationalt. Byen er kendt for at have en høj livskvalitet – noget, der absolut er værd at opleve.


Depotrum i Svendborg koster fra Ukendt kr pr. måned

På tjekdepot.dk kan du for en gennemsnitspris på Ukendt kr pr. måned finde et depotrum i Svendborg til opbevaring af dine ejendele. Vores platform gør det let at gennemse alle tilgængelige opbevaringsrum i byen, med detaljeret information om egenskaber som gulvvarme, brandsikring og fugtsikring. Reservering af et depotrum gennem tjekdepot er ikke bare nemt, men giver dig også et bredt overblik over tilbudene, som varierer i størrelse og har forskellige egenskaber, så du kan vælge det rum, der bedst opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et mindre rum til opbevaring af personlige ting eller møbler eller et større rum til langtidsopbevaring af store genstande som motorcykler og biler, får du her et overblik over opbevaring i Svendborg. Med priser, der starter ved Ukendt kr og går op til Ukendt kr baseret på opbevaringsrummets størrelse og egenskaber, er der noget for ethvert budget. Vælg det perfekte depotrum på tjekdepot.dk og sikr dig en tryg og bekvem opbevaring af dine ting.Billig opbevaring i Svendborg

Mangler du opbevaringsplads til dine ejendele, f.eks. møbler i Svendborg? Vi har løsningen! På tjekdepot.dk finder du en detaljeret oversigt over 5 lagerhoteller, der tilbyder sikre og tilgængelige depotrum og opbevaringsrum i Svendborg. Bookings foretages let og hurtigt gennem vores brugervenlige platform, og du kan nemt filtrere dine valg for at finde det rum, der passer bedst til dine behov, hvad enten det drejer sig om pris, størrelse eller særlige faciliteter.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Svendborg.


Der er i alt 5 udbydere af depotrum i og omkring Svendborg:

Nettolager Svendborg, Ryttermarken 13
Lager Box Fyn Svendborg, Jönköpingvej 7
Lager Box Fyn Svendborg, Vestergade 44
Lager Box Fyn Svendborg, Rødeledsvej 97
Lager Box Fyn Svendborg, Englandsvej 5

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: