Opbevaringsrum Greve • 346 ledige depotrum fra 105 kr

Se alle opbevaringsrum i Greve herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Greve er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Greve her. God fornøjelse.

Depotrum og opbevaringsrum i Greve

Kort over Greve
Greve er en velkendt dansk by, placeret i det østlige Sjælland, lige syd for København. Byens omdømme er generelt positivt, og det er kendt som et trygt og hyggeligt sted at bo, med masser af muligheder for uddannelse, arbejde og fritidsaktiviteter. Ifølge de seneste data bor der omkring 50.000 mennesker i Greve kommune. Store dele af befolkningen er i erhvervsaktiv alder, og de arbejder primært indenfor kundehåndtering, teknik, ledelse i private og offentlige virksomheder. Erhvervsparken Erhvervscentret er et vigtigt vækstorgan for flere virksomheder og arbejdspladser i byen. Greves økonomi og infrastruktur er i en positiv udvikling. Byen har et pulserende indkøbscenter, Waves, der bidrager til at tiltrække folk fra hele Sjælland. Derudover er der også flere sportsklubber og foreninger, som både giver lokale og folk udefra mange muligheder for at dyrke sport, kultur og fritid. Greve har en fremragende placering i forhold til resten af Sjælland og hovedstadsområdet. Motorvejen E20 løber lige igennem byen, som gør det nemt at komme til og fra byen uanset tidspunktet. Derudover er Greve hjemsted for to togstationer, Greve Station og Hundige Station, hvilket betyder, at byens forbindelse til København og resten af Sjælland er meget stærk. Med kun lidt over en halv times togtur kan man være i centrum af København. Alt i alt er Greve en by fyldt med muligheder, hvor der både er mulighed for at bosætte sig og udvikle sin karriere.


Depotrum i Greve koster fra 105 kr pr. måned

På tjekdepot.dk kan du for en gennemsnitspris på 829 kr pr. måned finde et depotrum i Greve til opbevaring af dine ejendele. Vores platform gør det let at gennemse alle tilgængelige opbevaringsrum i byen, med detaljeret information om egenskaber som gulvvarme, brandsikring og fugtsikring. Reservering af et depotrum gennem tjekdepot er ikke bare nemt, men giver dig også et bredt overblik over tilbudene, som varierer i størrelse og har forskellige egenskaber, så du kan vælge det rum, der bedst opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et mindre rum til opbevaring af personlige ting eller møbler eller et større rum til langtidsopbevaring af store genstande som motorcykler og biler, får du her et overblik over opbevaring i Greve. Med priser, der starter ved 105 kr og går op til 5.100 kr baseret på opbevaringsrummets størrelse og egenskaber, er der noget for ethvert budget. Vælg det perfekte depotrum på tjekdepot.dk og sikr dig en tryg og bekvem opbevaring af dine ting.


Priser på depotrum i Greve

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 105 170 350
Lille (2 til 7 m²) 345 658 1.120
Mellem (7 til 18 m²) 1.050 1.285 2.130

Billig opbevaring i Greve

Mangler du opbevaringsplads til dine ejendele, f.eks. møbler i Greve? Vi har løsningen! På tjekdepot.dk finder du en detaljeret oversigt over 7 lagerhoteller, der tilbyder sikre og tilgængelige depotrum og opbevaringsrum i Greve. Bookings foretages let og hurtigt gennem vores brugervenlige platform, og du kan nemt filtrere dine valg for at finde det rum, der passer bedst til dine behov, hvad enten det drejer sig om pris, størrelse eller særlige faciliteter.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Greve.


Der er i alt 7 udbydere af depotrum i og omkring Greve:

Nettolager Vallensbæk Strand
Nettolager Brøndby, Vallensbækvej
Nettolager Brøndby, Midtager
BoxStation Ishøj
Shurgard Ishøj
Titan Containers Self Storage Taastrup
City Self Storage Albertslund

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: