Størrelsesguide - hvor meget plads har jeg brug for?

Det kan være svært at finde frem til, hvor stort et depotrum man har brug for. Denne størrelsesguide er designet til at hjælpe dig med at finde ud af hvor meget dine ting fylder, så du kan finde det rigtige størrelse opbevaringsrum.

Størrelser

Herunder kan du blive klogere på, hvor meget du kan opbevare i depotrum på forskellige størrelser.

Et skab

0,5 til 1 m2

Cirka samme størrelse som et skab. Kan f.eks. indeholde et par kasser, nogle bøger, og en potteplante.

Et kælderrum
2,5 kvadratmeter

Cirka samme størrelse som et kælderrum, og kan også indeholde cirka det samme. Altså 4-6 flyttekasser og måske et par ekstra genstande.

Et værelse
4 kvadratmeter

På et 4 kvadratmeter depotrum kan du cirka opbevare indholdet af et værelse, f.eks. en enkeltmandsseng, et garderobeskab, et lille bord og et par stole og 4-6 flyttekasser.

En 1-værelses lejlighed
7 kvadratmeter

Kan indeholde det indbo, der typisk findes i 1-værelses lejlighed. F.eks. en dobbeltseng, et garderobeskab, en sofa, et sofabord, en reol eller en kommode, spisebord- og stole og 6-8 flyttekasser.

En 2-værelses lejlighed
10 kvadratmeter

Passer til indboet af en 2-værelses lejlighed. F.eks. en dobbeltseng, et garderobeskab, en 3-personers sofa, et sofabord, et fjernsyn, et tv-møbel, spisebord- og stole, et par reoler eller kommoder og 8-12 flyttekasser.

En 3-værelses lejlighed
15 kvadratmeter

Passer til indboet af en 3-værelses lejlighed. F.eks. en dobbeltseng, et garderobeskab, en hjørnesofa, et sofabord, et fjernsyn, et tv-møbel, spisebord- og stole, et par store reoler, et par kommoder, et skrivebord + stol, møblerne på et børneværelse og 12-15 flyttekasser.

Et mindre hus
20 kvadratmeter

Nu nærmer vi os en størrelse, hvor du kan opbevare indboet fra et helt hus. Denne størrelse er også giver også plads nok til biler, små både eller andre køretøjer.

En villa
25 kvadratmeter

Her er vi oppe i en størrelse, der giver plads til at opbevare meget store ting. F.eks. store køretøjer eller indholdet af et stort hus.

Kun fantasien sætter grænser
30 kvadratmeter

I denne størrelsesorden er det kun fantasien der sætter grænser. Her kan du f.eks. opbevare en bil eller en lille båd med trailer og stadig have plads til møbler eller andet indbo.

Sådan vælger du den rigtige størrelse

At finde en depotrum i nærheden af dig er det første skridt i processen. Næste skridt er at finde den størrelse opbevaringsrum, der bedst passer til dine behov. Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal bruge, kan vores størrelsesguide hjælpe.

FInd ud af, hvad du skal have opbevaret

Lav en inventarliste over antallet af genstande, du skal have opbevaret. Tæl dine kasser og vurder størrelsen, formen og mængden af de genstande, du skal opbevare, og estimer derfra, hvor stort et boxrum du har brug for. Husk at notere dig genstande, der er større end normalt eller har en mærkelig form. Bemærk også alle de genstande, der skal opbevares i et klimakontrolleret depotrum for ikke at tage skade.

Maksimér pladsen

Gå tilbage til din inventarliste. Vil du primært opbevare kasser? Kan genstandene nemt stables? Skal du opbevare store møbler? Husk, at de fleste depotrum har en højde på 2,5 meter, så husk udnytte den vertikale plads når du tænker over, hvordan du skal organisere dine ting.

Beregn den plads, du har brug for

Hvis du stadig er i tvivl, så saml alle dine genstande et sted og mål med et målebånd. Det vil hjælpe dig med at blive helt sikker på, hvilken størrelse opbevaringsrum du har brug for, så du ikke ender med den forkerte størrelse.

Få et gratis tilbud på opbevaring

Få et gratis tilbud på opbevaring

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

  Find et depotrum nær dig

  Søg her

  Hvad siger folk om tjekdepot?

  Vi har allerede hjulpet over 500 danskere med at finde et billigt depotrum – se her, hvad de siger om os

  Jeg fandt en meget bedre pris

  Siden gør det hurtigt og nemt at finde en opbevaringsrum tæt på hvor man bor. Muligheden for at indsnævre søgeresultaterne baseret på, hvilket slags depotrum man skal bruge, er også en fin detalje. Jeg fandt en box tæt på min adresse, som jeg ikke engang var klar over eksisterede, til en rigtig god månedlig pris, og alt papirarbejde var klaret på cirka 10 minutter fra start til slut.

  100% tilfreds kunde

  Snakkede med en fra kundeservice, han var meget venlig og informativ. Han var  hurtig til at finde, hvad jeg havde brug for, og tog rigtig godt hånd om mine behov.

  Serviceniveau i top

  Jeg synes det var svært at sammenligne priser og hvad jeg egentlig ville få for mine penge på depotrumsudbydernes hjemmesider. Jeg kontaktede tjekdepot via kontaktformularen og blev så ringet op, og de havde fundet et depotrum der passede perfekt til mit behov (flytning). Det var endda medflytteservice, hvilket endte med at spare mig for en masse tid. Virkelig en god service!

  God oplevelse

  Jeg havde mine ting opbevaret på et lager i Ringkøbing, hvor der desværre var gået fugt og mus i nogle af mine papkasser. Tingene skulle selvfølgelig flyttes. Jeg orkede ikke at der skulle være bøvl i mit nye depotrum, så jeg kontaktede tjekdepot, og de vejledte mig til at finde en depotrumsudbyder der har styr på tingene.

  Ofte stillede spørgsmål

  Et depotrum er et aflåst lokale man kan leje til at opbevare sine ting uden for sin bolig. Lejeren har personlig adgang til depotrummet, og kan selv flytte sine ting ind og ud.

  Begrebet opmagasinering dækker over at et firma opbevarer dit indbo i en periode, hvor du ikke selv har adgang til tingene. Typisk afhenter og tilbageleverer firmaet også dine ting.

  Det kommer an på, hvor i Danmark man befinder sig. I København findes der depotrum helt ned til en halv kvadratmeter, altså samme størrelse som et skab.

  Som udgangspunkt kan man komme og gå til sit depotrum, som man vil, i udbyderens åbningstid, der som regel er fra tidlig morgen til sen aften. Nogle udbydere tilbyder 24-timers adgang.