Opbevaringsrum Randers • 219 ledige depotrum fra 95 kr

Se alle opbevaringsrum i Randers herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Randers er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Randers her. God fornøjelse.

Lagerhoteller i Randers

Kort over Randers
Randers, Danmarks sjette største by, er placeret i det østlige Jylland i Region Midtjylland. Den har en stolt placering ved Gudenåen, landets længste flod, hvilket har haft stor betydning for byens udvikling og identitet. Med sin placering ved motorvej E45 er Randers nem at komme til og fra, både sydfra via Aarhus og nordfra via Aalborg. I dag bor der cirka 62.000 mennesker i Randers, og byen har en levende blanding af erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, kultur og idræt. Byens status som en fremtrædende handels- og industrispiller har dog forandret sig over år. Industrivirksomheder har gradvis afløst de gamle handelshuse i byen, hvilket har medført en diversificering af erhvervslivet. Randers er en by i konstant udvikling. Over de seneste år har man for eksempel set en vækst i antallet af iværksættere, og der er flere større byggerier i gang. Samtidig er byens image blevet opprioriteret med forskellige tiltag, som gør det attraktivt at bo og arbejde i Randers. Randers har en central placering for regionen, og der er gode bus- og togforbindelser både til nærliggende byer som Aarhus, Viborg og Hadsten og længere distancer. Dagspendling til eksempelvis Aarhus er meget almindelig, både på grund af mange arbejdspladser og uddannelser i universitetsbyen. Historisk set er Randers kendt for sin middelalderby kerne, sine kulturskatte som Randers Kunstmuseum og Graceland Randers, og sit rigt dyreliv i Randers Regnskov, der trækker turister fra hele landet. Så trods sin industrielle façade, har Randers en del at byde på til de der ønsker en blanding af by og natur, gammelt og nyt, arbejde og fritid.


Billige depotrum i Randers

Det billigste opbevaringsrum i Randers koster 95 kr pr. måned, og det dyreste koster 1.500 kr om måneden. På tjekdepot.dk finder du et bredt udvalg af depotrum i Randers, med priser, der afspejler rummenes størrelse og de egenskaber, rummet har. Gennemsnitsprisen for opbevaring i Randers ligger på 739 kr pr. måned. Her på tjekdepot.dk kan du finde depotrum med egenskaber, der imødekommer dine opbevaringsbehov, Du finder f.eks. opbevaringsrum med klimakontrol, personlig service, døgnalarm og mulighed for direkte adgang med bil. Uanset størrelsen på de ejendele, du ønsker at opbevare, kan tjekdepot.dk hjælpe dig med at finde det rigtige opbevaringsrum. Vores sortiment spænder fra mindre depotrum på størrelse med et skab til store boxe med masser af kvadratmeter. Find det rette depotrum i Randers på tjekdepot.dk, og oplev selv, hvor nemt det er at søge efter og reservere et rum, der tilbyder den ideelle balance mellem pris og de faciliteter, du har brug for til dine opbevaringsbehov.


Priser på depotrum i Randers

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 95 136 290
Lille (2 til 7 m²) 224 568 1.000
Mellem (7 til 18 m²) 559 1.036 1.391

Opbevaring Randers

Hvis du leder efter opbevaring i Randers er du på den rigtige sider. Her på tjekdepot.dk præsenteres du for et udvalg af 5 leverandører af opbevaring og self-storage i Randers. Hver enkelt udbyder tilbyder sikkerhed og let adgang, og du kan reservere opbevaringsrummet direkte her gennem platformen. Du kan skræddersy din søgning efter opbevaring i Randers ved at sortere efter pris, størrelse, og andre særlige features.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Randers.


Der er i alt 5 udbydere af depotrum i og omkring Randers:

Billig Pulterkammer.dk
Lager til Leje Randers
Nettolager Randers SØ
Nettolager Randers
HMS Self Storage Randers

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: