Om os

Tjekdepot.dk er en uafhængig portal, der samler danske opbevaringsmuligheder ét sted og gør det nemt for potentielle lejere at finde depotrum, opmagasinering af møbler, opbevaringscontainer, og andre typer opbevaring.

Vores forretningsmodel giver udlejere mulighed for at markedsføre deres lejemål over for en stor og motiveret målgruppe – og som udlejer vælger du selv hvilken afregningsmodel, der passer bedst til dit behov. Læs mere om vores afregningsmodeller og priser her.

Vi tror på at de lokale udlejere vinder, når der skabes gennemsigtighed i markedet for opbevaring.

Bliv eksponeret for tusindvis af potentielle kunder.

Jeres virksomhed bliver vist for vores tusindvis af månedlige besøgende. Det giver online synlighed og kunder, I ellers ville gå glip af.

Konkurrér med de store udlejere

Vi gør det muligt at hæve jeres online marketing til et niveau, hvor I er lige så synlige som de største udlejere i Danmark.

Få et større overskud

Få en bedre omsætning og et større overskud ved udleje jeres depotrum til kunder, I ellers ikke ville nå. I kan vælge prismodellen "no cure, no pay". Det betyder at jeres annonce ikke koster jer noget, indtil en kunde, vi sender jer, faktisk flytter ind.

Vi er specialister i online markedsføring, og derfor kan vi give alle udlejere, små som store, mulighed for at præsentere deres produkter online på lige fod med de helt store koncerner. Det betyder at markedet bliver mere gennemsigtigt og fair, både for udlejere og kunder.

Som udlejer betyder det, at du ikke behøver at gå på kompromis i forhold til din prissætning for at konkurrere med de store udlejere og tiltrække kunder.

Kunderne får et meget bedre overblik over markedet i deres lokalområde og kan vælge et opbevaringsprodukt, der passer til deres budget og behov. Ofte kan de spare penge ved at vælge en lokal udlejer der tilbyder høj kvalitet til en bedre pris, end de store udlejere.

Vores team

Vores team hos tjekdepot.dk brænder for gode brugeroplevelser, online marketing og hvordan vi kan bruge teknologi til at gøre tingene lettere og smartere.

Oskar Hoegsgaard

Partner

Jonatan Emborg

Partner

Julie H. Lund

UI / UX (Billede kommer snart)

Vores kontor

Vi holder til på Mejlgade i Aarhus, hvor tjekdepot.dk har kontor i et hus fra 1874. Lokalerne har tidligere huset en modehandel og en cigarbutik.

Kontakt os

Hvis I udlejer depotrum, containere eller tilbyder opmagasinering eller andre relaterede ydelser, hører vi meget gerne fra jer.

Telefon: +45 50 33 75 93

E-mail: kontakt@tjekdepot.dk

Åbningstider for telefonisk henvendelse:
Mandag – fredag kl. 09:00-16:30.