Opbevaringsrum Roskilde • 382 ledige depotrum fra 80 kr

Se alle opbevaringsrum i Roskilde herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Roskilde er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Roskilde her. God fornøjelse.

Lagerhoteller i Roskilde

Kort over Roskilde
Roskilde er en af Danmarks ældste og mest historieprægede byer, beliggende omkring 30 kilometer vest for hovedstaden, København. Oprindeligt var byen en central handelsplads under vikingetiden, hvilket er med til at dykke roden til dens betydelige kulturelle og historiske værdi. Byens ry og omdømme cementeres yderligere gennem Roskilde Domkirke, et UNESCO-Verdenskulturarvssted og det sidste hvilested for de danske regenter gennem flere hundrede år. Roskilde har omkring 50.000 indbyggere og er således ikke den største by i landet, men den er absolut en af de mest betydende. Den er kendt for sit pulserende kulturliv og som hjemsted for Roskilde Universitetscenter, der huser omkring 8000 studerende. Erhvervslivet i Roskilde er alsidigt, men med en stærk fokus på videns- og serviceerhverv. Blandt andet har teknologisektoren en stor plads i byens erhvervsliv, underbygget af et dynamisk startupmiljø. Roskilde har også oplevet en pæn udvikling gennem de senere år, både i form af befolkningsvækst og i forhold til restaurering og modernisering af byens infrastruktur og bygninger. Dette er med til at gøre byen til et attraktivt og levende sted at bosætte sig for både unge og ældre. Byen ligger godt placeret i forhold til offentlig transport, med direkte jernbane- og vejforbindelser til både København og de omkringliggende byer i Sjælland. Dette gør Roskilde til et naturligt knudepunkt for pendlere, samt for turister, der ønsker at opleve andet og mere end hovedstaden. Alt i alt er Roskilde en by, der både har formået at bevare sin rige historie, samtidig med, at den har udviklet sig i takt med tidens krav og behov. En by, der står stærk i sin fortid, sin nutid og sin fremtid.


Billige depotrum i Roskilde

Det billigste opbevaringsrum i Roskilde koster 80 kr pr. måned, og det dyreste koster 3.520 kr om måneden. På tjekdepot.dk finder du et bredt udvalg af depotrum i Roskilde, med priser, der afspejler rummenes størrelse og de egenskaber, rummet har. Gennemsnitsprisen for opbevaring i Roskilde ligger på 986 kr pr. måned. Her på tjekdepot.dk kan du finde depotrum med egenskaber, der imødekommer dine opbevaringsbehov, Du finder f.eks. opbevaringsrum med klimakontrol, personlig service, døgnalarm og mulighed for direkte adgang med bil. Uanset størrelsen på de ejendele, du ønsker at opbevare, kan tjekdepot.dk hjælpe dig med at finde det rigtige opbevaringsrum. Vores sortiment spænder fra mindre depotrum på størrelse med et skab til store boxe med masser af kvadratmeter. Find det rette depotrum i Roskilde på tjekdepot.dk, og oplev selv, hvor nemt det er at søge efter og reservere et rum, der tilbyder den ideelle balance mellem pris og de faciliteter, du har brug for til dine opbevaringsbehov.


Priser på depotrum i Roskilde

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 80 237 350
Lille (2 til 7 m²) 350 719 1.120
Mellem (7 til 18 m²) 1.120 1.482 2.816
Stort (18 til 25 m²) 3.040 3.240 3.520

Opbevaring Roskilde

Hvis du leder efter opbevaring i Roskilde er du på den rigtige sider. Her på tjekdepot.dk præsenteres du for et udvalg af 4 leverandører af opbevaring og self-storage i Roskilde. Hver enkelt udbyder tilbyder sikkerhed og let adgang, og du kan reservere opbevaringsrummet direkte her gennem platformen. Du kan skræddersy din søgning efter opbevaring i Roskilde ved at sortere efter pris, størrelse, og andre særlige features.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Roskilde.


Der er i alt 4 udbydere af depotrum i og omkring Roskilde:

Nettolager Roskilde, Håndværkervej
Nettolager Roskilde, Industrivej
Shurgard Roskilde
Titan Containers Self Storage Taastrup

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: