Opbevaringsrum Esbjerg • 200 ledige depotrum fra 65 kr

Se alle opbevaringsrum i Esbjerg herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Esbjerg er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Esbjerg her. God fornøjelse.

Depotrum og opbevaringsrum i Esbjerg

Kort over Esbjerg
Esbjerg, beliggende på Jyllands vestkyst, præsenterer sig som Danmarks femte største by og holder stolt titlen som landets vigtigste havneby. Med sin strategiske placering ved Vadehavet er Esbjerg et omdrejningspunkt for søfart, fiskeri og offshore industrier, og det er herfra mange af landets vindmøller eksporteres. Esbjerg er et område i stærk vækst, med godt 73.000 indbyggere i kommunen pr. 2021. Flere store uddannelsesinstitutioner har base i byen, herunder Syddansk Universitet, som over de seneste år har tiltrukket mange unge studerende, og give byen et dynamisk præg. Industri- og erhvervslivet i Esbjerg er præget af mange større virksomheder, primært associeret med energisektoren, men også med et solidt fundament af mindre og mellemstore virksomheder, der bidrager til byens økonomiske robusthed. Særligt offshore industrien har igennem årene haft stor betydning for Esbjergs udvikling og vækst, men i dag er byen også kendt for sin satsning på grøn energi og bæredygtighed. Et udmærket netværk af offentlig transport, herunder togforbindelser, gør det let at pendle til og fra Esbjerg. Med under en times kørsel til Billund Lufthavn er byen også let tilgængelig for internationale besøgende. Der er gode forbindelser til både København, Aarhus og Odense. Esbjergs omdømme er i dag positivt, med en stærk kulturel profil herunder Esbjerg Rock Festival og Musikhuset Esbjerg, samt byens anerkendte kunstmuseum. Sammen med den betagende natur omkring Vadehavet og de karakteristiske hvide mænd ved Sædding Strand, præsenterer Esbjerg sig som en by, der både har noget at byde på indbyggerne og besøgende fra ind- og udland.


Depotrum i Esbjerg koster fra 65 kr pr. måned

På tjekdepot.dk kan du for en gennemsnitspris på 881 kr pr. måned finde et depotrum i Esbjerg til opbevaring af dine ejendele. Vores platform gør det let at gennemse alle tilgængelige opbevaringsrum i byen, med detaljeret information om egenskaber som gulvvarme, brandsikring og fugtsikring. Reservering af et depotrum gennem tjekdepot er ikke bare nemt, men giver dig også et bredt overblik over tilbudene, som varierer i størrelse og har forskellige egenskaber, så du kan vælge det rum, der bedst opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et mindre rum til opbevaring af personlige ting eller møbler eller et større rum til langtidsopbevaring af store genstande som motorcykler og biler, får du her et overblik over opbevaring i Esbjerg. Med priser, der starter ved 65 kr og går op til 1.963 kr baseret på opbevaringsrummets størrelse og egenskaber, er der noget for ethvert budget. Vælg det perfekte depotrum på tjekdepot.dk og sikr dig en tryg og bekvem opbevaring af dine ting.


Priser på depotrum i Esbjerg

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 65 166 290
Lille (2 til 7 m²) 290 630 1.000
Mellem (7 til 18 m²) 910 1.309 1.963

Billig opbevaring i Esbjerg

Mangler du opbevaringsplads til dine ejendele, f.eks. møbler i Esbjerg? Vi har løsningen! På tjekdepot.dk finder du en detaljeret oversigt over 4 lagerhoteller, der tilbyder sikre og tilgængelige depotrum og opbevaringsrum i Esbjerg. Bookings foretages let og hurtigt gennem vores brugervenlige platform, og du kan nemt filtrere dine valg for at finde det rum, der passer bedst til dine behov, hvad enten det drejer sig om pris, størrelse eller særlige faciliteter.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Esbjerg.


Der er i alt 4 udbydere af depotrum i og omkring Esbjerg:

BOXIT Esbjerg
Lager til Leje Esbjerg
Nettolager Esbjerg, Stenhuggervej
Nettolager Esbjerg, Randersvej

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: