Derfor er det vigtigt at dit depotrum er rent, tørt og lyst

Et rent og tørt lyst depotrum er en god tommelfingerregel, når du skal vurdere rummets kvalitet. Hvis ikke dit depotrum er rent og tørt kan du risikere, at dine ting tager skade.
Loading...

Alle depotrum i Danmark der er

rene, tørre og lyse

Et rent og tørt depotrum beskytter dine genstande. Danmark er kendt for sit omskiftelige vejr, og fugt kan være en skjult trussel. Fugtige forhold kan føre til skimmel, mug, råd, rust og korrosion, og det kan ødelægge alt fra møbler til elektronik. Når du vælger et tørt depotrum, eliminerer du risikoen for denne ubudne gæst. Støv og snavs kan skade dine genstande over tid, især hvis de er af træ eller stof. Renlighed bidrager til at holde dine ejendele i god stand. Det er vigtigt, især hvis du opbevarer genstande som møbler, tøj, bøger og elektronik i længere tid. Et rent depotrum reducerer f.eks. risikoen for skadedyr som insekter og gnavere, der kan beskadige dine ejendele og udgøre en sundhedsrisiko. En ren og tør opbevaringsløsning er mere tilfredsstillende for dig som kunde. Det giver dig også ro i sindet ved at vide, at dine ejendele er i gode hænder.

Få et gratis tilbud på opbevaring

Få et gratis tilbud på opbevaring

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

  Find et depotrum nær dig

  Søg her

  Hvad siger folk om tjekdepot?

  Vi har allerede hjulpet over 500 danskere med at finde et billigt depotrum – se her, hvad de siger om os

  Jeg fandt en meget bedre pris

  Siden gør det hurtigt og nemt at finde en opbevaringsrum tæt på hvor man bor. Muligheden for at indsnævre søgeresultaterne baseret på, hvilket slags depotrum man skal bruge, er også en fin detalje. Jeg fandt en box tæt på min adresse, som jeg ikke engang var klar over eksisterede, til en rigtig god månedlig pris, og alt papirarbejde var klaret på cirka 10 minutter fra start til slut.

  100% tilfreds kunde

  Snakkede med en fra kundeservice, han var meget venlig og informativ. Han var  hurtig til at finde, hvad jeg havde brug for, og tog rigtig godt hånd om mine behov.

  Serviceniveau i top

  Jeg synes det var svært at sammenligne priser og hvad jeg egentlig ville få for mine penge på depotrumsudbydernes hjemmesider. Jeg kontaktede tjekdepot via kontaktformularen og blev så ringet op, og de havde fundet et depotrum der passede perfekt til mit behov (flytning). Det var endda medflytteservice, hvilket endte med at spare mig for en masse tid. Virkelig en god service!

  God oplevelse

  Jeg havde mine ting opbevaret på et lager i Ringkøbing, hvor der desværre var gået fugt og mus i nogle af mine papkasser. Tingene skulle selvfølgelig flyttes. Jeg orkede ikke at der skulle være bøvl i mit nye depotrum, så jeg kontaktede tjekdepot, og de vejledte mig til at finde en depotrumsudbyder der har styr på tingene.