Alle depotrum i Danmark med videoovervågning

Videoovervågning afskrækker indbrudstyve og bidrager til et højere sikkerhedsniveau.

Loading...

Alle depotrum i Danmark med

videoovervågning

Videoovervågning øger sikkerheden på flere måder. Først og fremmest afskrækker det tyve. Når potentielle indbrudstyve ser, at der er overvågning, vil de som regel vælge at finde et andet sted at bryde ind. Hvis der skulle ske et indbrud, vil optagelserne kunne hjælpe politiet med at finde gerningsmændene, og ofte også dine ting. Med videoovervågning vil du have bevis for, at der er sket et indbrud, og du vil vide præcis, hvad der er stjålet. Det vil også hjælpe dig med at få erstatning fra forsikringen. Videoovervågning hjælper også med at forhindre interne tyverier. Hvis der pludselig er forsvundet noget fra dit depotrum kan du tjekke overvågningsmaterialet finde ud af, om nogen har låst sig ind i dit depotrum uden din tilladelse.

Få et gratis tilbud på opbevaring

Få et gratis tilbud på opbevaring

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

  Find et depotrum nær dig

  Søg her

  Hvad siger folk om tjekdepot?

  Vi har allerede hjulpet over 500 danskere med at finde et billigt depotrum – se her, hvad de siger om os

  Jeg fandt en meget bedre pris

  Siden gør det hurtigt og nemt at finde en opbevaringsrum tæt på hvor man bor. Muligheden for at indsnævre søgeresultaterne baseret på, hvilket slags depotrum man skal bruge, er også en fin detalje. Jeg fandt en box tæt på min adresse, som jeg ikke engang var klar over eksisterede, til en rigtig god månedlig pris, og alt papirarbejde var klaret på cirka 10 minutter fra start til slut.

  100% tilfreds kunde

  Snakkede med en fra kundeservice, han var meget venlig og informativ. Han var  hurtig til at finde, hvad jeg havde brug for, og tog rigtig godt hånd om mine behov.

  Serviceniveau i top

  Jeg synes det var svært at sammenligne priser og hvad jeg egentlig ville få for mine penge på depotrumsudbydernes hjemmesider. Jeg kontaktede tjekdepot via kontaktformularen og blev så ringet op, og de havde fundet et depotrum der passede perfekt til mit behov (flytning). Det var endda medflytteservice, hvilket endte med at spare mig for en masse tid. Virkelig en god service!

  God oplevelse

  Jeg havde mine ting opbevaret på et lager i Ringkøbing, hvor der desværre var gået fugt og mus i nogle af mine papkasser. Tingene skulle selvfølgelig flyttes. Jeg orkede ikke at der skulle være bøvl i mit nye depotrum, så jeg kontaktede tjekdepot, og de vejledte mig til at finde en depotrumsudbyder der har styr på tingene.