Opbevaringsrum Aalborg • 95 ledige depotrum fra 100 kr

Se alle opbevaringsrum i Aalborg herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Aalborg er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Aalborg her. God fornøjelse.
Flyttefirmaer i Aalborg

Leder du efter et flyttefirma i Aalborg? Flyttefirmaerne herunder er anbefalet af vores brugere.

Øbro Flytteforretning
Nordjysk Flytteservice
Holger Danske Flytteforretning
Aalborg Discount Flyt
Hasseriis Flytteforretning
Flyttebanden

Depotrum og opbevaringsrum i Aalborg

Kort over Aalborg
Aalborg er en dansk by, beliggende i Nordjylland og er Danmarks fjerdestørste by. Byen strækker sig langs Limfjorden, og er kendt for sin industrielle historie, sine kulturelle seværdigheder og sine uddannelsesinstitutioner. Med sin placering mod nord er Aalborg forbundet til både Sverige og Norges pr. færge og direkte motorvejsforbindelser sydover til resten af landet. Aalborg er en by i stadig udvikling, med en befolkning på over 130.000 indbyggere. Byen huser en bred vifte af forskellige erhverv, med en stærk vækst inden for informationsteknologi, sundhedssektoren og uddannelse. I størrelsesordenen 20.000 er studerende ved byens universitet, Aalborg Universitet, hvis innovative, problemløsnings-orienterede uddannelsesmodel har opnået international anerkendelse. Erhvervslivet i Aalborg er ligeså diversificeret, med en sund blanding af både gamle industriselskaber og nyere teknologibaserede virksomheder. Større arbejdspladser inkluderer Siemens Wind Power samt Aalborg Portland, men byen er også hjem for en række mindre opstartsvirksomheder inden for IT og mediebrancherne. Aalborg har desuden et blomstrende kulturliv, med en bred vifte af museer, teatre, musikfestivaler og ikke mindst Aalborg Karneval, Nordeuropas største karneval. Byen besidder også en række bemærkelsesværdige arkitektoniske seværdigheder, herunder Musikkens Hus og Utzon Centeret. Byens infrastruktur er også kommet i rampelyset med anlæggelsen af den nye havnefront, cykelbroen over Limfjorden og byggeriet af det nye universitetshospital. Aalborg er forbundet med flere nærliggende byer, både via motorvej, tog og busforbindelser. Særligt Nørresundby ligger tæt på og har i praksis vokset sig sammen med byen. I det hele taget, et imponerende område med masser at byde på.


Depotrum i Aalborg koster fra 100 kr pr. måned

På tjekdepot.dk kan du for en gennemsnitspris på 718 kr pr. måned finde et depotrum i Aalborg til opbevaring af dine ejendele. Vores platform gør det let at gennemse alle tilgængelige opbevaringsrum i byen, med detaljeret information om egenskaber som gulvvarme, brandsikring og fugtsikring. Reservering af et depotrum gennem tjekdepot er ikke bare nemt, men giver dig også et bredt overblik over tilbudene, som varierer i størrelse og har forskellige egenskaber, så du kan vælge det rum, der bedst opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et mindre rum til opbevaring af personlige ting eller møbler eller et større rum til langtidsopbevaring af store genstande som motorcykler og biler, får du her et overblik over opbevaring i Aalborg. Med priser, der starter ved 100 kr og går op til 1.770 kr baseret på opbevaringsrummets størrelse og egenskaber, er der noget for ethvert budget. Vælg det perfekte depotrum på tjekdepot.dk og sikr dig en tryg og bekvem opbevaring af dine ting.


Priser på depotrum i Aalborg

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 285 151 315
Lille (2 til 7 m²) 375 450 820
Mellem (7 til 18 m²) 100 1.029 1.770

Billig opbevaring i Aalborg

Mangler du opbevaringsplads til dine ejendele, f.eks. møbler i Aalborg? Vi har løsningen! På tjekdepot.dk finder du en detaljeret oversigt over 12 lagerhoteller, der tilbyder sikre og tilgængelige depotrum og opbevaringsrum i Aalborg. Bookings foretages let og hurtigt gennem vores brugervenlige platform, og du kan nemt filtrere dine valg for at finde det rum, der passer bedst til dine behov, hvad enten det drejer sig om pris, størrelse eller særlige faciliteter.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Aalborg.


Der er i alt 12 udbydere af depotrum i og omkring Aalborg:

Lager til Leje Aalborg
BOXIT Aalborg C
BOXIT Aalborg Ø
AalborgBox Christensensvej
AalborgBox Sofiensdalsvej
Greybox
Depothuset Aalborg
AalborgBox Øgadekvarteret
Sagabox
Depotet-Aalborg
Øbro Flytteforretning
HMS Self Storage Aalborg

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: