Opbevaringsrum Solrød • 409 ledige depotrum fra 95 kr

Se alle opbevaringsrum i Solrød herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Solrød er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Solrød her. God fornøjelse.

Depotrum og opbevaringsrum i Solrød

Kort over Solrød
Solrød er beliggende i region Sjælland, cirka 30 kilometer syd for København. Området blev en del af Københavns forstadsområde i 1970’erne og har siden oplevet en vedvarende befolkningsvækst. Solrød har i dag omkring 23.000 indbyggere, hvilket gør det til en af de mindre kommuner i regionen. Trods dens størrelse er Solrød hjemsted for en bred vifte erhverv inden for bl.a. handel, service og fritidsaktiviteter. Hvad angår områdets omdømme, er Solrød kendt for sin gæstfrihed og sine naturskønne omgivelser. Med kystlinjen til Køge Bugt, en lang række grønne områder, cykelstier, vandrestier og golfbaner, anses Solrød for at være et attraktivt sted at bo for både familier og ældre. Udviklingsmæssigt har Solrød igennem årene oplevet en positiv udvikling. Fra et traditionelt landbrugsområde, er Solrød i dag en moderne kommune med et blomstrende erhvervsliv, gode uddannelsesmuligheder og faciliteter til fritidsaktiviteter. Trods sin placering nord for det mere industrielle Greve og syd for det pulserende Køge, har Solrød formået at fastholde sin egen unikke identitet og har tiltrukket mange nye borgere som søger både by- og landomgivelser. Solrød er velparkeret med både S-tog og regionaltog, som giver god adgang til København og resten af Sjælland. På erhvervssiden er Solrød også i fremgang. Med flere mindre og mellemstore virksomheder, der har slået sig ned i området - samt en stigende interesse for iværksætteri - er arbejdspladserne i vækst, hvilket bidrager positivt til kommunens økonomi. Alt i alt er Solrød et område i vækst, der formår at kombinere det bedste fra by- og landomgivelser, og som tilbyder gode faciliteter til sine borgere.


Depotrum i Solrød koster fra 95 kr pr. måned

På tjekdepot.dk kan du for en gennemsnitspris på 1.059 kr pr. måned finde et depotrum i Solrød til opbevaring af dine ejendele. Vores platform gør det let at gennemse alle tilgængelige opbevaringsrum i byen, med detaljeret information om egenskaber som gulvvarme, brandsikring og fugtsikring. Reservering af et depotrum gennem tjekdepot er ikke bare nemt, men giver dig også et bredt overblik over tilbudene, som varierer i størrelse og har forskellige egenskaber, så du kan vælge det rum, der bedst opfylder dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et mindre rum til opbevaring af personlige ting eller møbler eller et større rum til langtidsopbevaring af store genstande som motorcykler og biler, får du her et overblik over opbevaring i Solrød. Med priser, der starter ved 95 kr og går op til 4.112 kr baseret på opbevaringsrummets størrelse og egenskaber, er der noget for ethvert budget. Vælg det perfekte depotrum på tjekdepot.dk og sikr dig en tryg og bekvem opbevaring af dine ting.


Priser på depotrum i Solrød

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 95 258 361
Lille (2 til 7 m²) 350 763 1.292
Mellem (7 til 18 m²) 1.120 1.671 2.832
Stort (18 til 25 m²) 3.760 1.901 3.840

Billig opbevaring i Solrød

Mangler du opbevaringsplads til dine ejendele, f.eks. møbler i Solrød? Vi har løsningen! På tjekdepot.dk finder du en detaljeret oversigt over 3 lagerhoteller, der tilbyder sikre og tilgængelige depotrum og opbevaringsrum i Solrød. Bookings foretages let og hurtigt gennem vores brugervenlige platform, og du kan nemt filtrere dine valg for at finde det rum, der passer bedst til dine behov, hvad enten det drejer sig om pris, størrelse eller særlige faciliteter.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i Solrød.


Der er i alt 3 udbydere af depotrum i og omkring Solrød:

Nettolager Havdrup
Nettolager Køge
Titan Containers Self Storage Solrød Strand

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: