Alle depotrum i Danmark med medlemskab af DSSA

DSSA er den danske brancheforening for udbydere af self-storage. Udbyderen med medlemskab af DSSA forpligter sig på sikkerheds- og kvalitetskrav.
Loading...

Alle depotrum i Danmark med

medlemskab af DSSA

Som medlem af Danish Self Storage Association er udbyderen af depotrum forpligtet til at overholde strenge sikkerheds- og kvalitetskrav. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine ejendele er i gode hænder, når du opbevarer dem hos en udbyder, der er medlem af DSSA. Udbyderen vil f.eks. være forpligtet til at have de nødvendige brandsikkerhedsforanstaltninger på plads, og der vil være overvågning af både bygning, område og den enkelte boks.

Som medlem af DSSA skal udbyderen overholde en række krav til kvaliteten af depotrummene og den service, der leveres. Du kan forvente en høj standard når det kommer til rengøring, belysning og vedligeholdelse af depotrummene. Derudover skal udbyderen have en klar og transparent kontrakt, der beskriver vilkårene for opbevaring, forsikring og betaling. Som medlem af DSSA vil udbyderen være underlagt en række kvalitetskontroller og tilsyn. Dette sikrer, at der konstant bliver fulgt op på kvaliteten af depotrummene og den service, der leveres. Derudover vil medlemskabet af DSSA medføre, at udbyderen vil blive opdateret med den seneste lovgivning og standarder inden for opbevaring, så du som lejer kan være sikker på, at du altid får en opbevaringsløsning, der overholder de nødvendige krav og standarder.

Få et gratis tilbud på opbevaring

Få et gratis tilbud på opbevaring

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

  Find et depotrum nær dig

  Søg her

  Hvad siger folk om tjekdepot?

  Vi har allerede hjulpet over 500 danskere med at finde et billigt depotrum – se her, hvad de siger om os

  Jeg fandt en meget bedre pris

  Siden gør det hurtigt og nemt at finde en opbevaringsrum tæt på hvor man bor. Muligheden for at indsnævre søgeresultaterne baseret på, hvilket slags depotrum man skal bruge, er også en fin detalje. Jeg fandt en box tæt på min adresse, som jeg ikke engang var klar over eksisterede, til en rigtig god månedlig pris, og alt papirarbejde var klaret på cirka 10 minutter fra start til slut.

  100% tilfreds kunde

  Snakkede med en fra kundeservice, han var meget venlig og informativ. Han var  hurtig til at finde, hvad jeg havde brug for, og tog rigtig godt hånd om mine behov.

  Serviceniveau i top

  Jeg synes det var svært at sammenligne priser og hvad jeg egentlig ville få for mine penge på depotrumsudbydernes hjemmesider. Jeg kontaktede tjekdepot via kontaktformularen og blev så ringet op, og de havde fundet et depotrum der passede perfekt til mit behov (flytning). Det var endda medflytteservice, hvilket endte med at spare mig for en masse tid. Virkelig en god service!

  God oplevelse

  Jeg havde mine ting opbevaret på et lager i Ringkøbing, hvor der desværre var gået fugt og mus i nogle af mine papkasser. Tingene skulle selvfølgelig flyttes. Jeg orkede ikke at der skulle være bøvl i mit nye depotrum, så jeg kontaktede tjekdepot, og de vejledte mig til at finde en depotrumsudbyder der har styr på tingene.