Alle depotrum i Danmark med gratis trailer

Gratis lån af en trailer er praktisk og kan spare dig penge og besvær
Loading...

Alle depotrum i Danmark med

gratis trailer

Når du lejer et depotrum, kan det være en stor fordel også at få mulighed for at låne en gratis trailer. Ikke alle udbydere tilbyder denne service, men det kan være en god idé at undersøge det nærmere, hvis du har brug for at transportere større ting som møbler eller hvidevarer. På den måde kan du spare både tid og penge på leje af en trailer fra et andet firma. En depotrumudbyder, der tilbyder gratis trailerlån, vil ofte have et godt samarbejde med et trailerudlejningsfirma eller selv have trailere til rådighed for deres lejere. Du kan ofte booke traileren samtidig med, at du booker dit depotrum og få den til rådighed samme dag. Sørg for at undersøge, om der er specifikke krav til booking og brug af traileren, inden du lejer et depotrum. Husk, at selvom du lejer et depotrum med gratis trailerlån, skal du stadig være ansvarlig for traileren, når du bruger den. Det betyder, at du skal følge de anvisninger, der gives i forhold til booking og brug, og at du skal sørge for at returnere traileren i samme stand, som du fik den udleveret i. Alternativt kan du risikere at skulle betale for eventuelle skader eller mangler.

Opmax

Få et gratis tilbud på opbevaring

Få et gratis tilbud på opbevaring

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

Vi er eksperter i at finde en opbevaringsløsning, der passer til dig.

Beskriv dine behov, så afsøger vi markedet og vender tilbage med vores bedste bud på en løsning, der er skræddersyet til dig. Helt uforpligtende.

  Find et depotrum nær dig

  Søg her

  Hvad siger folk om tjekdepot?

  Vi har allerede hjulpet over 500 danskere med at finde et billigt depotrum – se her, hvad de siger om os

  Jeg fandt en meget bedre pris

  Siden gør det hurtigt og nemt at finde en opbevaringsrum tæt på hvor man bor. Muligheden for at indsnævre søgeresultaterne baseret på, hvilket slags depotrum man skal bruge, er også en fin detalje. Jeg fandt en box tæt på min adresse, som jeg ikke engang var klar over eksisterede, til en rigtig god månedlig pris, og alt papirarbejde var klaret på cirka 10 minutter fra start til slut.

  100% tilfreds kunde

  Snakkede med en fra kundeservice, han var meget venlig og informativ. Han var  hurtig til at finde, hvad jeg havde brug for, og tog rigtig godt hånd om mine behov.

  Serviceniveau i top

  Jeg synes det var svært at sammenligne priser og hvad jeg egentlig ville få for mine penge på depotrumsudbydernes hjemmesider. Jeg kontaktede tjekdepot via kontaktformularen og blev så ringet op, og de havde fundet et depotrum der passede perfekt til mit behov (flytning). Det var endda medflytteservice, hvilket endte med at spare mig for en masse tid. Virkelig en god service!

  God oplevelse

  Jeg havde mine ting opbevaret på et lager i Ringkøbing, hvor der desværre var gået fugt og mus i nogle af mine papkasser. Tingene skulle selvfølgelig flyttes. Jeg orkede ikke at der skulle være bøvl i mit nye depotrum, så jeg kontaktede tjekdepot, og de vejledte mig til at finde en depotrumsudbyder der har styr på tingene.