Opbevaringsrum København • 290 ledige depotrum fra 65 kr

Se alle opbevaringsrum i København herunder. Hvis du leder efter opbevaring i København er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i København her. God fornøjelse.

Lagerhoteller i København

Kort over København
København, også kendt som Danmarks livlige og kosmopolitiske hovedstad, er beliggende på østsiden af Sjælland og strækker sig helt ud til Amager. Med dens placering bliver den ofte betragtet som et dansk hub for kultur og handel, dertil centralt placeret i Skandinavien og med nem adgang til resten af Europa. Byen kan prale af en dynamisk økonomi drevet af en bred vifte af erhvervsliv, herunder informationsteknologi, life science, forskning, og grøn teknologi samt en stigende kreativ scene inden for design, arkitektur, og gastronomi. Ifølge Danmarks Statistik er København en by i konstant vækst med over 600.000 indbyggere i starten af 2020, og forventes at nå 700.000 inden 2030. Dette gør byen til det mest befolkede og tættest bebyggede område i landet, og trods den kompakte karakter er byen kendt for sin høje livskvalitet og beboervenlighed. Københavns udvikling har pustet nyt liv i områder såsom Nordhavn og Carlsberg Byen, som begge er blevet forvandlet fra industrielle anlæg til blomstrende bydele - alt sammen del af Københavns vision om at være CO2-neutral inden 2025. Byens infrastruktur, inklusiv dens velfungerende offentlige transport, cykelstier, og motorvejsnet, gør det nemt at komme både rundt i byen og ud til de nærliggende byer. Eksempelvis bringer toget dig fra Københavns Hovedbanegård til Roskilde på kun 20 minutter, just som metronettet giver dig let adgang til bydele lige fra trendy Vesterbro til det multikulturelle Nørrebro og det charmerende Frederiksberg. Glem ikke Københavns internationale lufthavn, Kastrup, som ligger et kvarters togkørsel fra centrum og tilgodeser flere millioner passagerer hvert år. Kort sagt, København er en by i rivende udvikling, som forener den moderne livsstil med historisk charme. Den står som en kulturel og økonomisk drivkraft, samt en model for bæredygtig urban planlægning.


Billige depotrum i København

Det billigste opbevaringsrum i København koster 65 kr pr. måned, og det dyreste koster 2.620 kr om måneden. På tjekdepot.dk finder du et bredt udvalg af depotrum i København, med priser, der afspejler rummenes størrelse og de egenskaber, rummet har. Gennemsnitsprisen for opbevaring i København ligger på 805 kr pr. måned. Her på tjekdepot.dk kan du finde depotrum med egenskaber, der imødekommer dine opbevaringsbehov, Du finder f.eks. opbevaringsrum med klimakontrol, personlig service, døgnalarm og mulighed for direkte adgang med bil. Uanset størrelsen på de ejendele, du ønsker at opbevare, kan tjekdepot.dk hjælpe dig med at finde det rigtige opbevaringsrum. Vores sortiment spænder fra mindre depotrum på størrelse med et skab til store boxe med masser af kvadratmeter. Find det rette depotrum i København på tjekdepot.dk, og oplev selv, hvor nemt det er at søge efter og reservere et rum, der tilbyder den ideelle balance mellem pris og de faciliteter, du har brug for til dine opbevaringsbehov.


Priser på depotrum i København

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 65 194 410
Lille (2 til 7 m²) 215 551 1.250
Mellem (7 til 18 m²) 575 1.367 2.500
Stort (18 til 25 m²) 1.515 1.026 2.620

Opbevaring København

Hvis du leder efter opbevaring i København er du på den rigtige sider. Her på tjekdepot.dk præsenteres du for et udvalg af 25 leverandører af opbevaring og self-storage i København. Hver enkelt udbyder tilbyder sikkerhed og let adgang, og du kan reservere opbevaringsrummet direkte her gennem platformen. Du kan skræddersy din søgning efter opbevaring i København ved at sortere efter pris, størrelse, og andre særlige features.


Hvordan finder jeg et sted at opmagasinere mine ting?

Hvis du leder efter et sikkert sted at opbevare mindre brugte genstande og personlige ejendele af alle typer og størrelser, er det oplagt at bruge opmagasinering, depotrum eller et opbevaringsrum tæt på dit hjem eller din virksomhed, så du har adgang til dine ting når som helst uden besvær. Her på tjekdepot får du et overblik over priser på opmagasinering og opbevaring og over rumstørrelser, egenskaber og fordele afhængigt af dine behov og dit budget. Du kan nemt finde opmagasinering i dit nabolag eller din by, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Du er kun én søgning væk fra at finde det rigtige sted til dine ejendele i København.


Der er i alt 25 udbydere af depotrum i og omkring København:

Nettolager Kastrup
City Opbevaring
Pelican Kastellet
Shurgard City
Pelican Amagerbro
Pelican Sydhavnen
Pelican Østerbro
BoxStation Amagerbro
Shurgard Østerbro
City Self Storage Østerbro
Shurgard Valby / Sydhavnen
Pelican Nordvest
City Self Storage Sydhavnen
BoxStation Valby
Pelican Ellebjerg Valby
Pelican Damhus Valby
BoxStation Nordhavn
Dancontainer
Pelican Ørestad
City Self Storage Hvidovre
Shurgard Tårnby / Amager
Amager Depotrum
Holger Danske Rødovre
Shurgard Hvidovre
AC Amager

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: