44 Billige Depotrum og Lagerhoteller i Smørumnedre (Fra 110 kr)

Alle depotrum og opbevaringsrum i JD Logistik

Se alle opbevaringsrum i Smørumnedre herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Smørumnedre er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Smørumnedre her. God fornøjelse.
Søg og book 44 ledige opbevaringsrum hos 4 lagerhoteller i Smørumnedre ✓ Alle depotrum i Smørumnedre ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaring i Smørumnedre – muligheder og priser

Kort over Smørumnedre
Smørumnedre, placeret i Egedal kommune i Østsjælland, har en lang række muligheder for opbevaring. Uanset om du skal have opbevaret møbler, æsker med personlige ejendele, eller har brug for ekstra plads til erhvervsmæssig brug, er der gode muligheder i Smørumnedre. Et besøg på tjekdepot.dk viser, at der er hele 29 depotrum til rådighed i byen, plus yderligere 4 lagerhoteller, der kan anvendes til større opmagasinering. Her kan du finde både små og store rum, fra blot 1 m² op til 14 m², alt efter behov. Prisniveauet for opbevaring i Smørumnedre er ganske variabelt, med den højeste pris på 2.288 kr. og den laveste på 110 kr. om måneden. Gennemsnitlig kan du forvente at skulle betale 722 kr. for opbevaring i byen. Prisen afhænger naturligt nok af størrelsen på det depotrum, du ønsker at leje. For et mini-size rum ligger gennemsnitsprisen på 191 kr., mens den stiger til 662 kr. for et small-size rum, og 770 kr. for et medium-size rum. Gør du brug af de store depotrum, er den gennemsnitlige m³ pris blot 30 kr., som bidrager til billig opbevaring i Smørumnedre.

Smørumnedre – et attraktivt sted for tilflyttere

Opbevaringsrum i Smørumnedre er ikke kun attraktive for byens indbyggere, men også for de mange tilflyttere, der har fået øjnene op for området. Smørumnedre har en enestående beliggenhed tæt på både hovedstaden og den smukke østsjællandske natur. Med gode transportmuligheder til nærliggende byer og bydele, et voksende erhvervsliv, og en befolkning der består af en god blanding af unge familier, par og ældre, er der mange grunde til at overveje at flytte til Smørumnedre. At flytte kan dog være en uoverskuelig proces, især hvis man har mange ting, der skal flyttes med. Opmagasinering i Smørumnedre kan være løsningen. Du kan gennem tjekdepot.dk finde det depotrum der passer til dit behov, opbevaring af møbler og personlige ejendele, mens du bruger tiden på at flytte i et roligt tempo. Med lagerhotellerne har du opbevaringsmuligheder i alle størrelser og prisklasser til rådighed.

Smørumnedre’s udvikling – fremtidens opbevaringsbehov

Mens man investerer i opbevaring i Smørumnedre, er det værd at se på områdets udvikling, og hvad det betyder for fremtidens behov. Med et voksende antal tilflyttere og et blomstrende erhvervsliv, kan behovet for opbevaringsplads forventes at stige i fremtiden. Hos tjekdepot.dk tilpasser de hele tiden udvalget af depotrum til efterspørgslen, så der altid er en løsning, der passer til dig og dit behov, hvad end det er opbevaring af møbler, personlige genstande eller erhvervsrelaterede ting. Husk, at opbevaring behøver ikke være besværligt eller dyrt. Med self-storage i Smørumnedre kan du let og hurtigt finde netop den opbevaringsløsning, der passer til dit behov, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende. Tjekdepot.dk gør det nemt og overskueligt for dig at finde den bedste løsning på dit opbevaringsbehov i Smørumnedre.


Priser på depotrum i Smørumnedre

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 110 191 318
Lille (2 til 7 m²) 414 662 1.040
Mellem (7 til 18 m²) 1.280 770 2.288

Der er i alt 4 udbydere af depotrum i og omkring Smørumnedre:

Nettolager Smørum, Hassellunden 9
Nettolager Smørum, Hassellunden 3
Easy Storage Måløv
Nettolager Skovlunde

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: