Alle depotrum og opbevaringsrum i Nordvest

Se alle opbevaringsrum i Nordvest herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Nordvest er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Nordvest her. God fornøjelse.
Søg og book 485 ledige opbevaringsrum hos 27 lagerhoteller i Nordvest ✓ Alle depotrum i Nordvest ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaringsmuligheder i Nordvest

Kort over Nordvest
Det muterende byområde Nordvest i København tilbyder mange muligheder inden for opbevaring. Hvad enten du leder efter en midlertidig løsning til opbevaring af møbler ved flytning, eller har behov for længerevarende opmagasinering, har Nordvest forskellige løsninger på lager. Gennem Tjekdepot.dk kan du nemt finde et passende depotrum i Nordvest, med over 531 rum til rådighed samt 27 lagerhoteller. Du kan finde depotrum på mange forskellige størrelser, lige fra de mindste på 1 m² til de største på hele 75 m².

Favorable priser på opbevaring i Nordvest

Når det kommer til priser, er Nordvest et attraktivt område for opbevaring, uanset om det er tale om møbler, personlige ejendele eller erhvervsopmagasinering. Størrelsen på depotrum påvirker naturligvis prisen, og i Nordvest kan du finde rum fra helt nede ved 165 kr. til op til 1.465 kr. På gennemsnittet kan der opnås en m² pris på kun 78 kr., hvilket gør Nordvest til et af de billigste områder i København, når det kommer til opbevaring. Med så attraktive priser bliver det ekstra fristende at flytte til Nordvest eller anvende området til opmagasinering.

Nordvest som tilflytningsområde og opbevaring

Billede af depotrum i Nordvest
Nordvest har længe haft et omdømme som et af de mere rå områder i København, men er i de senere år blevet et attraktivt sted for tilflyttere. Det skyldes bl.a. områdets beliggenhed tæt på både indre København og de grønne områder ved Utterslev Mose og Nørrebro Parken. Samtidig undergår bydelen en rivende udvikling med nye erhvervsområder og boligbyggeri. Med over 40.000 indbyggere har området en mangfoldig og dynamisk befolkningssammensætning. For dem der har behov for opbevaring i Nordvest, er det rart at vide, at der er rigelig mulighed for det. Med hele 248 m² tilgængelige depotrum er der opbevaringsmuligheder nok for alle, både private og erhverv.

Opmagasinering i Nordvest med gode transportforbindelser

Et andet stort plus ved opbevaring i Nordvest er områdets gode forbindelser til resten af København og omegn. Med busser, tog og fremragende cykelinfrastruktur er det nemt og hurtigt at komme frem og tilbage mellem dit depotrum i Nordvest og din bolig - uanset hvor i hovedstaden du bor. Det gør opmagasinering i Nordvest til en attraktiv løsning for mange - især for dem, der bor i mindre lejligheder i indre by, og som derfor kan have stort behov for ekstra opbevaringsplads. Så uanset om du skal bruge et lagerhotel til din virksomhed eller et mindre depotrum til opbevaring af møbler i forbindelse med en flytning, er Nordvest et oplagt valg.

Sammenfatning om opbevaring i Nordvest

Så hvis du er på udkig efter depotrum i Nordvest, er der masser at vælge imellem. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan opbevare, og priserne er i den favorable ende. Samtidig er beliggenheden i top, især hvis du bor i København eller omegn. Ikke alene er der gode transportforbindelser; Nordvest er også et område i vækst, hvor den urbane vibe blandes med et solidt industrielt præg. Det betyder, at det er et område med rigtig mange muligheder, uanset om du er tilflytter, har boet i området længe, driver virksomhed dér - eller bare har brug for ekstra opbevaringsplads.


Priser på depotrum i Nordvest

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 160 233 305

Der er i alt 27 udbydere af depotrum i og omkring Nordvest:

Pelican Nordvest
Shurgard Østerbro
City Self Storage Hvidovre
Pelican Rødovre
City Self Storage Sydhavnen
Pelican Amagerbro
Shurgard City
Pelican Ellebjerg Valby
Nettolager Skovlunde
Shurgard Herlev
City Self Storage Skovlunde
Shurgard Hvidovre
Shurgard Valby / Sydhavnen
Pelican Sydhavnen
Depotet Self Storage
Dancontainer
Pelican Gladsaxe
Pelican Kastellet
Pelican Damhus Valby
Holger Danske Rødovre
City Self Storage Østerbro
Pelican Østerbro
BoxStation Valby
BoxStation Nordhavn
BoxStation Herlev
BoxStation Amagerbro
BoxStation Rødovre

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: