Alle depotrum og opbevaringsrum i Hvidovre – 564 ledige depotrum

Se alle opbevaringsrum i Hvidovre herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Hvidovre er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Hvidovre her. God fornøjelse.
Søg og book 564 ledige opbevaringsrum hos 22 lagerhoteller i Hvidovre ✓ Alle depotrum i Hvidovre ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaring i Hvidovre - en oversigt over mulighederne

Kort over Hvidovre
Skal du stå for en flytning og mangler opbevaring i Hvidovre, har du kommet til det rette sted. Hvidovre, beliggende i hovedstadsregionen, er en hyggelig forstad til København med gode pendlermuligheder til resten af landet. Den høje livskvalitet og fornemme placering gør Hvidovre til et attraktivt sted for tilflyttere. Med over 572 depotrum tilgængelige til leje, er der rig mulighed for at finde et sted, der kan rumme alt fra møbler til personlige ejendele. Priserne for leje af depotrum i Hvidovre ligger i gennemsnit på 1.066 kroner, men du kan også finde mindre rum fra 195 kroner. Du kan vælge imellem alt fra mini størrelse depotrum til meget store depotrum, alt efter hvad behovet er. Ønsker du billig opbevaring, er der lovende muligheder i Hvidovre. Hvis du skal flytte til Hvidovre og leder efter et sted at opmagasinere dine møbler, kan du endda finde lagerhoteller i Hvidovre med 22 forskellige steder til rådighed.

Om Hvidovre som tilflytterby

Hvidovre er en attraktiv by for tilflyttere. Med sine gode muligheder for pendling, rig kulturliv og gode shoppingmuligheder, er der al mulig grund til at slå sig ned her. Rent geografisk ligger Hvidovre placeret strategisk godt i hovedstadsregionen med god adgang til både motorvej og offentlig transport. Det er vigtigt at huske på, at priserne på opbevaring i Hvidovre, og generelt set bare opmagasinering i Hvidovre, varierer alt efter størrelse og placering, men med en søgning på tjekdepot.dk, er du sikret et godt overblik. At flytte kan være en stor opgave, især hvis du flytter fra en stor bolig til en mindre bolig. Her kan opmagasinering af møbler i Hvidovre være et oplagt valg, mens du finder ud af, hvilke møbler der skal med til din nye bolig. Mange benytter også opbevaring i Hvidovre, hvis de rejser i en længere periode, eller hvis de blot har brug for et ekstra lager for en periode.

Opbevaring af møbler og andre genstande i Hvidovre

Billede af depotrum i Hvidovre
Uanset hvor mange m² eller m³, du har brug for, er der opbevaringsmuligheder i Hvidovre, der kan matche dine behov. For eksempel indeholder tjekdepot.dk mere end 572 forskellige depotrum i Hvidovre til leje. Rummenes størrelse spænder fra et enkelt m² til hele 26 m², så der er plads til stort set enhver opbevaringsopgave, du kan forestille dig. Det er en god ide at undersøge dine behov, inden du går i gang med at leje depotrum i Hvidovre. Hvis du primært har brug for opbevaring af møbler, er det vigtigt at tjekke, om depotrummet er egnet til formålet. Nogle depotrum er specielle indrettet til opbevaring af møbler, mens andre er bedre til opmagasinering af kasser eller dokumenter. Ofte kan du få rådgivning om dette hos udlejeren.

Find det rette depotrum i Hvidovre


Med så mange valgmuligheder kan det måske virke uoverskueligt at finde det rette sted for opbevaring i Hvidovre. Heldigvis er der hjælp at hente på tjekdepot.dk, hvor du nemt kan sammenligne priser og faciliteter. Så hvad enten du er på udkig efter et lagerhotel i Hvidovre eller et mindre depotrum, så er tjekdepot.dk det rette sted at starte din søgen. Er opbevaring af møbler i Hvidovre ikke nok for dig? Tilbyder tjekdepot.dk også opbevaringsmuligheder i mange andre byer samt områder tæt på Hvidovre. Så uanset hvor du bor, eller hvor du planlægger at flytte hen, har tjekdepot.dk en løsning, der passer til dig. Med konkurrencedygtige priser og en bred vifte af opbevaringsmuligheder, kan tjekdepot.dk hjælpe dig med din næste flytning eller opbevaringsbehov.


Priser på depotrum i Hvidovre

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 255 141 309
Lille (2 til 7 m²) 255 529 861
Mellem (7 til 18 m²) 195 1.198 2.189
Stort (18 til 25 m²) 2.460 1.322 2.829

Der er i alt 22 udbydere af depotrum i og omkring Hvidovre:

JD Logistik
Shurgard Hvidovre
Shurgard Brøndby / Glostrup
Nettolager Glostrup, Fabriksparken
Pelican Nordvest
City Self Storage Albertslund
Pelican Ørestad
Nettolager Vallensbæk Strand
Nettolager Brøndby, Vallensbækvej
Nettolager Brøndby, Midtager
Holger Danske Rødovre
Pelican Rødovre
City Self Storage Hvidovre
Pelican Sydhavnen
Adam Opbevaring København
City Self Storage Sydhavnen
Pelican Damhus Valby
Shurgard Valby / Sydhavnen
Pelican Ellebjerg Valby
Nettolager Glostrup, Naverland
BoxStation Rødovre
BoxStation Valby

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: