360 Billige Depotrum og Lagerhoteller i Herlev (Fra 125 kr)

Alle depotrum og opbevaringsrum i City Opbevaring

Se alle opbevaringsrum i Herlev herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Herlev er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Herlev her. God fornøjelse.
Søg og book 360 ledige opbevaringsrum hos 14 lagerhoteller i Herlev ✓ Alle depotrum i Herlev ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaringsmuligheder i Herlev med TjekDepot.dk

Kort over Herlev
Flytning kan ofte medføre behovet for midlertidig opbevaring af ejendele som møbler, puder, køkkenudstyr - you name it. Særligt hvis man er midt i en flytning fra én by til en anden. Det er her, at TjekDepot.dk kommer ind i billedet, med en bred vifte af opbevaringsmuligheder i diverse danske byer, herunder opbevaring i Herlev. En by i Storkøbenhavn, der har en central placering både i forhold til hovedstaden og resten af Sjælland. Herlev har et solidt omdømme som et attraktivt sted at flytte til, og det har både at gøre med placeringen i landet, men også byens mange erhvervsmuligheder og tilbud. Og netop i forbindelse med en tilflytning giver det god mening at benytte sig af opbevaringsmulighederne. Det kan være i forbindelse med en renovering, udskiftning af møbler, eller måske hvis man har et behov for opmagasinering af møbler i Herlev, mens man finder den rette bolig. Med 369 depotrum, 14 lagerhoteller og en samlet m² kapacitet på 368 og m3 kapacitet på 3.925, er der rig mulighed for at finde en opbevaringsløsning, der passer til netop dit behov. Og priserne er ganske fordelagtige sammenlignet med mange andre steder i landet. De starter så lavt som 125 kr., og går op til 4.039 kr. Alt efter mængden af plads, man har behov for.

Depotrum i Herlev - Størrelser og priser

Når det kommer til opbevaring i Herlev, er der forskellige størrelser depotrum til rådighed. De starter fra mini størrelse, der er idéel for dig, der eksempelvis har behov for kortvarig opmagasinering i Herlev, til de større lagerhoteller til virksomheder, der har behov for mere plads. En mini size depotrum starter på 125 kr. og går op til 469 kr. med en gennemsnitlig m² pris på 234 kr. Skal man have mere plads, er der også small, medium, large og very large depotrum at vælge imellem - alt sammen til ganske rimelige og konkurrencedygtige priser. Netop priserne gør opbevaring i Herlev til en attraktiv mulighed, hvis man står og skal flytte til byen, renovere, eller hvis man bare har behov for lidt ekstra plads til sine ejendele. TjekDepot har gjort det let for dig at finde billig opbevaring i Herlev, og de forskellige størrelser og priser betyder, at der er noget for enhver pengepung og ethvert behov.

Udvid din bolig med depotrum i Herlev

Når man vælger at benytte sig af opbevaringsrummet i Herlev, får man mere plads til rådighed. Det kan være i forbindelse med en mindre bolig, eller hvis man bare har mange ting, der ikke længere har plads i hjemmet. Med størrelser der strækker fra 1m² til 29m², er der rig mulighed for at udvide sin bolig - og det nærmest uden at skulle røre en finger. Du får også muligheden for at bo i et mere minimalistisk hjem, hvor du kun har det mest nødvendige stående fremme og istedet kan opbevare de ting, du kun bruger sjældent, i et af de mange depotrum i Herlev. Og med TjekDepot.dk er det let at finde et, der passer til netop dit behov - både i forhold til størrelse, pris, og placering.

Flyt til Herlev og gør benyttelse af opbevaringsmulighederne

Hvis man overvejer at flytte til Herlev, vil man opleve en by med et stærkt lokal samfund og mange erhvervsmuligheder. Byens placering - tæt på København og med gode forbindelser til resten af Sjælland - gør det til et attraktivt sted at bo. Men en flytning kan være stressende - især hvis man har mange ejendele, der skal flyttes. Med opbevaringsmulighederne i Herlev, er der en del af flytningen, man ikke behøver at bekymre sig om. Med priser, der starter så lavt som 125 kr., har alle mulighed for at gøre brug af depotrummene - uanset om man skal flytte alle sine ejendele eller bare nogle få. Noget af det bedste ved at bruge TjekDepot.dk for at finde et depotrum i Herlev, er udover prisen og kapaciteten også den lethed, med hvilken du kan finde det rum, der passer perfekt til dit behov. Klik dig ind, sammenlign priser, størrelser og placeringer og book dit depotrum online. Let, hurtigt og bekvemt.


Priser på depotrum i Herlev

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 125 315 469
Lille (2 til 7 m²) 310 806 1.292
Mellem (7 til 18 m²) 820 1.610 2.399
Stort (18 til 25 m²) 2.519 1.365 2.939

Der er i alt 14 udbydere af depotrum i og omkring Herlev:

Shurgard Herlev
Nettolager Skovlunde
BoxStation Herlev
City Self Storage Skovlunde
Pelican Gladsaxe
Holger Danske Rødovre
Depotet Self Storage
Nettolager Glostrup, Fabriksparken
BoxStation Rødovre
Nettolager Glostrup, Naverland
Pelican Nordvest
Pelican Rødovre
Pelican Damhus Valby
Nettolager Smørum, Hassellunden 3

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: