Mest populære ting at opbevare: Bilbaner og tøj der er blevet for småt

Mest populære ting at opbevare: Bilbaner og tøj der er blevet for småt

Ajourført 9. marts 2024

En nylig undersøgelse udført af det engelske firma Access Self-Storage afslører, at nostalgi spiller en central rolle i, hvad folk vælger at gemme på.

Det er især gamle legetøj og mindeværdige genstande samt tøj, som de fleste nævner som det, de opbevarer i self-storage-faciliteter.

Self-storage er en relativt ny industri, men flere og flere vælger at benytte sig af denne service for at organisere de ting, de ikke længere bruger, men som de alligevel har en sentimental tilknytning til.

Access Self-Storage har undersøgt, hvad folk opbevarer, og øverst på listen finder vi gammelt legetøj og minder, efterfulgt tæt af tøj, der ikke længere passer.

– Bilbaner, hockeyspil og ikke mindst Star Wars-legetøj er blandt de minder, som mange mænd – og også nogle kvinder – ikke ønsker at skille sig af med. Det er forståeligt, udtaler Isak Larsson.

– Tøj er også en almindelig ting at gemme – især jakkesæt og fine kjoler. De optager ofte meget plads i kældre og garager, hvor de samtidig udsættes for fugt og støv. Derfor er det bedre at flytte dem til et ordentligt opbevaringsrum, som er rent og tørt.

De mest almindelige opbevaringsartikler

Ifølge Access Self Storage er her nogle af de ting, de fleste opbevarer:

Også andre grunde til opbevaring

Vi tilbyder også opbevaring af sæsonbetingede genstande såsom havemøbler, snefræsere, motorcykler, bådudstyr og lignende, og derfor er vi ikke helt enige i, at nostalgi er den primære årsag til væksten inden for self-storage.

– Ud over sæsonkunderne oplever vi også, at mange ønsker at rydde op før en fremvisning af deres hjem og derfor opbevarer overskydende møbler og nips hos os i nogle måneder, mens de sælger huset. Desuden ender mange med at have dobbelt udstyr og møbler, når to husholdninger flytter sammen, og det er ofte praktisk at have et ekstra sæt i en periode, afslutter Larsson.

Har du behov for at opbevare dine minder, eller har du bare brug for mere plads derhjemme, kan du nemt bestille et opbevaringsrum lige her.

Kilder, henvisninger og metode

Alle bidragsydere:

Kilder: