Alle depotrum og opbevaringsrum i Virum – 105 ledige depotrum

Se alle opbevaringsrum i Virum herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Virum er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Virum her. God fornøjelse.
Søg og book 105 ledige opbevaringsrum hos 3 lagerhoteller i Virum ✓ Alle depotrum i Virum ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Velkommen til Virum – byen med gode opbevaringsmuligheder

Kort over Virum
I Virum er der masser af muligheder for dig, der søger opbevaring. Byen, der ligger pittoresk placeret i Nordsjælland, er kendt for sin charmerende beliggenhed og rolige atmosfære. Men det er ikke kun naturen, der er i top i Virum. Her finder du også et stort udvalg af depotrum, hvor du kan opbevare alt fra møbler til personlige ejendele. Faktisk er der hele 122 depotrum til rådighed i byen, fordelt på tre forskellige lagerhoteller. Når du skal vælge depotrum i Virum, har du altså rig mulighed for at finde lige præcis det, der passer til dit behov. Med 575 m² opbevaringsplads til rådighed i Virum, er der masser af plads til dine ting – uanset om du leder efter et lille opbevaringsrum til sportsudstyret eller et stort rum til opmagasinering af møbler.

Priserne for opbevaring i Virum er konkurrencedygtige

Når du skal leje et depotrum, er prisen naturligvis en væsentlig faktor. I Virum byder lagerhotellerne på både billig opbevaring og større, mere luksuriøse løsninger. Gennemsnitsprisen for et depotrum i Virum ligger på 1.184 kr., men du kan også finde rum til både lavere og højere priser. Den højeste pris ligger på 4.009 kr., mens det billigste depotrum kan lejes for lidt mindre. Afhængigt af størrelsen på rummet, varierer prisen pr. m². Generelt set, kan du forvente at betale omkring 80 kr. pr. m² for et depotrum i Virum – uanset om du skal opmagasinere dine møbler, har brug for et sted til dit flyttegods, eller bare skal have lidt ekstra opbevaringsplads.

Virum tilbyder lagerhoteller med forskellige størrelser af depotrum

Det er ikke kun prisen, der varierer, når du leder efter depotrum i Virum. Der er også stor forskel på størrelsen af de tilgængelige lokaler. Mindste enhed er på blot 1 m², mens den største rummer hele 75 m². Uanset om du er på udkig efter self storage i Virum til dine personlige ejendele, eller opbevaring af større ting som møbler og erhvervsudstyr, kan du altså finde en løsning, der passer lige præcis til dit behov. Så uanset om du skal flytte til Virum, eller allerede bor i byen, og bare har brug for lidt ekstra plads, er der gode muligheder for både opmagasinering af møbler og opbevaring i Virum.

Virum – attraktiv by med gode forbindelser til områdets andre byer

Virum er ikke bare en god by, når det kommer til opbevaring. Virum byder også på et omdømme som en attraktiv by for tilflyttere. Med sin naturskønne placering og områdets mange indbyggere og erhvervsdrivende, er byen et naturligt valg for mange, der søger ro og harmoni, men stadig ønsker at være tæt på både hovedstaden og de nærliggende byer. Herfra er der også gode transportmuligheder, både i form af motorveje og offentlig transport, som gør det nemt at komme til og fra arbejde, uddannelse eller fritidsaktiviteter. Med sin positive udvikling, både hvad angår boligmarkedet, erhvervslivet og infrastrukturen, er Virum altså en by i vækst – og et oplagt valg for dig, der søger en by med gode opbevaringsmuligheder.


Priser på depotrum i Virum

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 280 330 380

Der er i alt 3 udbydere af depotrum i og omkring Virum:

Pelican Virum
Depotet Self Storage
Pelican Gladsaxe

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: