Alle depotrum og opbevaringsrum i Tårnby – 373 ledige depotrum

Se alle opbevaringsrum i Tårnby herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Tårnby er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Tårnby her. God fornøjelse.
Søg og book 373 ledige opbevaringsrum hos 17 lagerhoteller i Tårnby ✓ Alle depotrum i Tårnby ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Opbevaringsmuligheder i Tårnby

Kort over Tårnby
Din søgen efter en passende opbevaring i Tårnby behøver ikke at være en besværlig opgave. Ifølge statistikker fra tjekdepot.dk findes der et rigt udvalg af opbevaringsrum i Tårnby. Med i alt 405 tilgængelige depotrum spreder de sig over 17 lagerhoteller. De tilbyder en samlet plads på 402 m² og 502 m³. Uanset om du har brug for opbevaring af dine møbler, opmagasinering af personlige ejendele, eller hvis du simpelthen mangler mere plads, har Tårnby meget at tilbyde. Der er flere grunde til at overveje opbevaring i Tårnby, og pris er en af dem. Gennemsnitsprisen for et depotrum ligger på en overskuelig 825 kroner, og prisen starter fra så lidt som 140 kroner. Måske du har brug for opmagasinering af møbler eller andet i større mængder? Bare rolig, det største tilgængelige rum er op til 75 m² stort. Du kan derfor være sikker på at finde et depotrum, der passer til dine behov.

Flytter du til Tårnby? Start med opbevaring

Hvis du planlægger at flytte til Tårnby og leder efter et sted til opbevaring af dine møbler, kan du uden tvivl finde det her. Statistikkerne fra tjekdepot.dk viser, at der er mange muligheder for opmagasinering af møbler i Tårnby. Afhængig af størrelsen på dine ejendele, kan du finde priser der varierer meget. Inden for kategorien for mindre opbevaring starter prisen for eksempel fra 180 kroner, mens medium og store størrelser har en gennemsnitspris på henholdsvis 1.573 kroner og 2060 kroner. Selv hvis du søger efter meget stor opbevaring, er der muligheder tilgængelige til en overraskende lav pris på kun 60 kroner. Husk, at Tårnby ligger kun 7 km syd for København, så du vil have let adgang til din opbevaring, uanset hvor du befinder dig i hovedstaden.

Tårnby - En by i vækst

Beliggende på Amager, er Tårnby et attraktivt sted at flytte til, og det er ikke kun på grund af dets nærhed til København. Byens omdømme som tilflytter og erhverv byder på flere fordele. Med et stigende antal indbyggere, er der en konstant efterspørgsel i Tårnby efter depotrum til opbevaring af møbler og andre ejendele. De mange tilgængelige lagerhoteller og depotrum er et tegn på opmagasinering i Tårnby passer perfekt til byens udvikling. Tårnby er også hjemsted for Københavns Lufthavn, hvilket betyder, at det er et højaktivt område med gode transportmuligheder, der kan give let adgang til dit depotrum.

Find det perfekte depotrum i Tårnby

Gennem tjekdepot.dk kan du nemt finde det perfekte depotrum i Tårnby. Hvad end du leder efter et mindre rum til at opbevare nogle få ejendele, eller et større rum til opbevaring af møbler, har Tårnby masser at tilbyde. På platformen kan du nemt sammenligne de forskellige lagerhoteller, det antal m² og m³ de tilbyder, og hvad deres priser er. Du kan også se hvad gennemsnitsprisen er for de forskellige størrelser af rum. Dette hjælper dig med at finde den mest økonomiske løsning for opbevaring i Tårnby til dine behov. Med over 400 tilgængelige depotrum findes der uden tvivl også en løsning for dig.


Priser på depotrum i Tårnby

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 130 238 470
Lille (2 til 7 m²) 170 632 1.342
Mellem (7 til 18 m²) 1.760 1.599 3.960
Stort (18 til 25 m²) 3.960 1.980 3.960

Der er i alt 17 udbydere af depotrum i og omkring Tårnby:

JD Logistik
City Opbevaring
Nettolager Kastrup
Shurgard City
City Self Storage Hvidovre
Pelican Ellebjerg Valby
Shurgard Valby / Sydhavnen
AC Amager
Shurgard Tårnby / Amager
Pelican Amagerbro
Pelican Sydhavnen
City Self Storage Sydhavnen
Pelican Ørestad
Pelican Kastellet
BoxStation Amagerbro
BoxStation Valby
Amager Depotrum

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: