Alle depotrum og opbevaringsrum i Sydhavnen

Se alle opbevaringsrum i Sydhavnen herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Sydhavnen er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Sydhavnen her. God fornøjelse.
Søg og book 520 ledige opbevaringsrum hos 27 lagerhoteller i Sydhavnen ✓ Alle depotrum i Sydhavnen ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

De mange muligheder for opbevaring i Sydhavnen

Kort over Sydhavnen
Sydhavnen, kendt for sin tiltalende beliggenhed i nærheden af hjertet af landets hovedstad, sin blomstrende erhvervsliv, og stigende indbyggertal, er blevet et eftertragtet sted at bosætte sig. Med denne vækst er der også steget en efterspørgsel på praktiske, fysiske opbevaringsløsninger. Ikke mindst depotrum og lagerhoteller til private og erhvervslivet. Ifølge tjekdepot.dk, er der masser af opbevaringsmuligheder i Sydhavnen uanset om det handler om opbevaring af møbler eller om opmagasinering generelt. Der er stort og bredt udvalg, både når det kommer til den fysiske størrelse af depotrummene, men også i prisudvalget. Der er hele 559 depotrum tilgængelige i Sydhavnen og 27 lagerhoteller, så der er noget for enhver smag og behov. Lige fra enkeltindrettede minibokse på 1 m² til de enormt rummelige lagerhaller på op til 120 m². Lige meget om du leder efter et lille rum til opbevaring af værktøj og havemøbler, eller om du har brug for et større rum til opmagasinering af møbler og andet i forbindelse med en flytning, så er der noget i Sydhavnen.

Gode priser på depotrum i Sydhavnen

Den finansielle del ved valg af opbevaring i Sydhavnen er også en del af pakken, der gør livet lettere for dig, der har behov for mere plads. Du kan finde depotrum fra helt ned til 247 kr. og op til 1.545 kr. Gennemsnitsprisen ligger faktisk på 575 kr., hvilket er ganske attraktivt i betragtning af områdets placering i landet. Selv for de mindre depoter falder priserne inden for et overkommeligt spektrum. De mindre depoter kan lejes for så lidt som 125 kr. og koster i gennemsnit 268 kr. De større depoter koster naturligvis mere, men med den gennemsnitlige pris for et medium depotrum på 769 kr. og det større depotrum på 515 kr., får du virkelig meget værdi for pengene.

Flytning og opmagasinering af møbler i Sydhavnen

Til dig, der har planer om at flytte til Sydhavnen eller allerede befinder dig i området, er det vigtigt at vide, at der er glimrende muligheder for opmagasinering af møbler. Ifølge tjekdepot.dk er der et bredt udvalg af lagerplads, der kan håndtere alle størrelser og mængder af møbler, du måtte have. Uanset om du leder efter opbevaring i forbindelse med en flytning, renovering, eller bare for at frigøre plads i dit hjem, er Sydhavnen det ideelle sted. Opbevaringsmulighederne i Sydhavnen er særlig favorable for hverdagens trummerum. Uanset om det er opmagasinering eller generel opbevaring af møbler, er der noget for dig.

Sydhavnens beliggenhed og forbindelser

Som en del af København, kan du nyde godt af Sydhavnens placering lige ved landets pulserende hovedstad. Områdets infrastruktur sikrer let adgang til og fra Sydhavnen, hvilket betyder problemfri transport af dine møbler og genstande til depotrummet. Med nærheden til havneområdet og de mange forbindelser til resten af København og opland, er Sydhavnen vokset fra at være et industriområde til nu at være et attraktivt boligområde. Og med dens fortsatte udvikling og forbedrede transportmuligheder, er dens renommé kun stigende. Hvad end dine behov er for depotrum eller lagerhoteller, kan du med ro i sindet tage et kig på mulighederne for opbevaring i Sydhavnen, et område der udover lagerplads byder på en masse københavnernes charme og et mangfoldigt erhvervsliv.


Priser på depotrum i Sydhavnen

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 120 262 499
Lille (2 til 7 m²) 165 503 929
Mellem (7 til 18 m²) 409 669 1.489

Der er i alt 27 udbydere af depotrum i og omkring Sydhavnen:

City Opbevaring
JD Logistik
Shurgard Valby / Sydhavnen
Shurgard Tårnby / Amager
City Self Storage Østerbro
Pelican Østerbro
Shurgard Østerbro
Pelican Kastellet
Pelican Rødovre
Adam Opbevaring København
Pelican Nordvest
Holger Danske Rødovre
Shurgard City
Pelican Amagerbro
Nettolager Kastrup
Pelican Ørestad
Shurgard Hvidovre
Pelican Damhus Valby
City Self Storage Hvidovre
City Self Storage Sydhavnen
Pelican Sydhavnen
Pelican Ellebjerg Valby
Shurgard Brøndby / Glostrup
BoxStation Valby
BoxStation Rødovre
Amager Depotrum
BoxStation Amagerbro

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: