Alle depotrum og opbevaringsrum i Østerbro

Se alle opbevaringsrum i Østerbro herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Østerbro er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Østerbro her. God fornøjelse.
Søg og book 392 ledige opbevaringsrum hos 23 lagerhoteller i Østerbro ✓ Alle depotrum i Østerbro ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.

Depotrum i Østerbro – En oversigt fra Tjekdepot.dk

Kort over Østerbro
Mangfoldige muligheder præsenterer sig, når man søger efter opbevaring i Østerbro. Den charmerende bydel i hjertet af København tilbyder hele 432 depotrum, spredt over 23 lagerhoteller. Måske har du behov for opbevaring af møbler i Østerbro, eller du søger generel opmagasinering i Østerbro – mulighederne er mange og varierer i størrelse, pris og faciliteter. Områdets depotrum varierer i størrelse fra bare 1 m² til hele 75 m², hvilket gør det muligt at finde noget, der passer lige præcis til dit behov. Og ikke nok med det, priserne er også overkommelige. Gennemsnitsprisen for depotrum i Østerbro ligger på 586 kroner, men det er også muligt at finde billig opbevaring i Østerbro til under 210 kroner.

Østerbro som dit næste sted at kalde hjem – og dine møblers nye lagerhotel

Østerbro har længe haft ry for at være en attraktiv og eftertragtet bydel at bosætte sig i. Med sine imponerende bygninger, grønne parker og lokkende butikker er det et oplagt valg for mange at flytte hertil. Hvis du overvejer at tage springet, vil du nok også opdage, at det kan være en stor fordel at have opbevaringsrum i Østerbro til rådighed. Sådan et kan være særligt nyttigt, når du skal flytte dine ejendele og møbler ind i dit nye hjem. Ligesom med bydelens andre tilbud, er der stor forskel i både størrelsen og priserne på de forskellige lagerhoteller i Østerbro. Men med Tjekdepot.dk ved hånden, skulle det være en overkommelig opgave at finde det helt rette self storage i Østerbro.

Østerbros udvikling og dens forbindelser til omverdenen

Billede af depotrum i Østerbro
Som én af Københavns mest befolkede og pulserende bydele, er Østerbro konstant under udvikling. Efterspørgslen på depotrum i Østerbro har i tråd med bydelens udvikling oplevet en stigende efterspørgsel. Uanset om du er studerende, nytilflytter eller bare har brug for ekstra plads til opbevaring i Østerbro, tilbyder bydelen et bredt udvalg af opbevaringsrum. Østerbro er også kendt for sine gode transportmuligheder. Med dets centrale placering er det nemt at komme til og fra bydelen. Skal du for eksempel flytte til Århus, kan dine møbler sikkert og nemt opmagasineres i et depotrum i Østerbro, mens du selv tager turen over Storebælt.

Billig opbevaring i Østerbro – et stort udvalg på Tjekdepot.dk


Priserne for opbevaring i Østerbro kan variere betydeligt, men frygt ej - Tjekdepot.dk sørger for overblikket. F.eks. kan du finde et minidepotrum til en pris så lav som 165 kr. Dette er en særlig god løsning for dig, der ikke har brug for alt for meget plads, men stadig ønsker en sikker og pålidelig opbevaringsløsning. Så hvis du søger opmagasinering af møbler i Østerbro eller bare mere plads i øvrigt, så kan Tjekdepot.dk hjælpe dig på rette vej. Med så mange muligheder og varianter – fra mini til meget store depotrum – er det nemt at finde billig opbevaring i Østerbro, der passer til dit behov. Østerbro har præcis den opbevaringsløsning, du søger – og hos Tjekdepot.dk gør vi det nemt for dig at finde den. AfslutningMed de mange muligheder for depotrum i Østerbro – fra små og billige til store og rummelige m² – og lagerhoteller i bydelen, er det en bydel, der har meget at tilbyde. Om du netop er flyttet til bydelen, står overfor at flytte, eller du bare trænger til mere plads i din nuværende bolig, er der opbevaringsmuligheder, der passer til lige netop dit behov. På Tjekdepot.dk kan du hurtigt og nemt få overblikket og finde det perfekte depotrum i Østerbro for dig.


Priser på depotrum i Østerbro

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 160 236 375
Lille (2 til 7 m²) 114 491 955
Mellem (7 til 18 m²) 210 746 2.175

Der er i alt 23 udbydere af depotrum i og omkring Østerbro:

Shurgard Østerbro
Pelican Østerbro
Shurgard Herlev
City Self Storage Skovlunde
City Self Storage Sydhavnen
Pelican Ellebjerg Valby
Shurgard Valby / Sydhavnen
Pelican Sydhavnen
Depotet Self Storage
Holger Danske Rødovre
Pelican Amagerbro
Shurgard City
Pelican Damhus Valby
Pelican Gladsaxe
Dancontainer
Pelican Kastellet
Pelican Nordvest
City Self Storage Østerbro
BoxStation Amagerbro
BoxStation Nordhavn
BoxStation Valby
BoxStation Herlev
BoxStation Rødovre

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: