Alle depotrum og opbevaringsrum i Odder – 110 ledige depotrum

Se alle opbevaringsrum i Odder herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Odder er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Odder her. God fornøjelse.
Søg og book 104 ledige opbevaringsrum hos 5 lagerhoteller i Odder ✓ Alle depotrum i Odder ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere.
Artiklen:

Kvalitets- og betalbare opbevaringsmuligheder i Odder

Kort over Odder
Odder, lille by med stor charme, tilbyder en bred vifte af opbevaringsmuligheder til både privatpersoner og erhvervslivet. Har man behov for opbevaring af møbler i Odder, dækker byens mange depotrum og lagerhoteller alle behov. Med hele 118 depotrum og 4 lagerhoteller til rådighed, er der rig mulighed for at finde en løsning, der passer perfekt til dine behov. Tjekdepot.dk giver brugeren let adgang til at finde disse muligheder og mangler du opbevaring i Odder, vil det være et godt sted at starte. Odder er attraktiv for tilflyttere, og behovet for opbevaringsrum i Odder øges i takt med byens vækst. Med sine omkring 30.000 indbyggere - og flere på vej - er Odder en by i udvikling. Byens erhvervsliv blomstrer, hvilket understøtter det øgede behov for opbevaringsrum. Tjekdepot.dk gør det enkelt at finde den rette opbevaringsløsning i Odder, hvad enten man har brug for en lille eller stor enhed, kort- eller langvarig opbevaring.

Størrelser og priser på opbevaringsrum i Odder

Uanset hvad du har brug for at opbevare, kan der i Odder findes et opbevaringsrum, der matcher dit behov. Alt fra møbler til erhvervsudstyr kan nemt og sikkert opbevares i en af de mange enheder. Med op til 28 m² og en volumen på 791 m³, er der plads nok til selv de største genstande. På tjekdepot.dk kan du let danne dig et overblik over mulighederne for opbevaring i Odder, hvad enten du søger en mini, lille, medium eller meget stor enhed. Her er det også muligt at sammenligne priser og finde den billigste opbevaringsløsning i Odder. Priserne er særdeles konkurrencedygtige med en gennemsnitlig pris på 746 kr - og helt ned til 40 kr for den mindste enhed.

Det letteste valg for opmagasinering

Billede af depotrum i Odder
Skal du flytte til Odder, er tjekdepot.dk en nem og effektiv løsning, når det kommer til opmagasinering af møbler i Odder. Med adgang til en lang række depotrum i varierende størrelser, kan man nemt finde den mest attraktive mulighed for opmagasinering i Odder. Beliggenhedsnært til Aarhus og med gode forbindelser til resten af Jylland, er Odder et ideelt sted at opbevare sine ejendele, uanset om man planlægger et kortvarigt ophold, en permanent tilflytning, eller blot har behov for ekstra plads til opmagasinering af møbler i Odder. Selv for de største genstande kan man finde et passende depotrum i Odder.

Opmagasinering i Odder gennem TjekDepot.dk

Opmagasinering i Odder gennem tjekdepot.dk er både nemt og gennemsigtigt. Med en brugervenlig hjemmeside og professionel vejledning, er hjælpen aldrig langt væk, når du skal finde billige opbevaringsrum i Odder. Her har du mulighed for at sammenligne priser, udforske størrelser og finde fleksible og tilpassede løsninger for opbevaring i Odder. Om du er privatperson eller virksomhed, har brug for stor eller lille plads, om det er kortvarigt eller længerevarende - finder du de bedste løsninger for opmagasinering i Odder gennem tjekdepot.dk.


Priser på depotrum i Odder

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 40 97 212
Lille (2 til 7 m²) 257 591 1.000
Mellem (7 til 18 m²) 693 1.075 1.651

Der er i alt 5 udbydere af depotrum i og omkring Odder:

Lager til Leje Odder
Nettolager Odder, Skovdalsvej
Nettolager Odder, Ballevej
Odder depot og opbevaring
Billig-Box.dk Malling

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: