Alle depotrum og opbevaringsrum i Hørsholm

Se alle opbevaringsrum i Hørsholm herunder. Hvis du leder efter opbevaring i Hørsholm er du kommet til det rette sted. Vi har stort set alle ledige depotrum i vores database. Find dit nye depotrum i Hørsholm her. God fornøjelse.
Find opbevaring og opmagasinering i Hørsholm. ✓ Alle opbevaringsrum i Hørsholm ✓ Sammenlign priser fra ALLE udbydere ➡ Find den bedste løsning.

Opbevaring i Hørsholm – find vejen til smart opbevaring

Kort over Hørsholm
Når det handler om opbevaring i Hørsholm, så bugner mulighederne. Med hele seks depotrum og to lagerhoteller i Hørsholm tilbyder tjekdepot.dk en bred vifte af æskestore drømme for enhver smag og enhver pengepung. Opbevaring af møbler i Hørsholm er let og overraskende økonomisk. Med et generøst udvalg af m2 og m3, går du ikke galt i byen, når du vælger at opmagasinere dine ting i Hørsholm. Blandt de mange tilbud finder du også self storage i Hørsholm, der byder af sjæl og stil i alle størrelser og prisklasser. Der er ingen grund til at græde over spildt m2, når du kan have det hele – og mere til – i en smart og pladsbesparende løsning fra tjekdepot.dk.

Hørsholm – eftertragtet by med muligheder for enhver smag

Beliggende det naturskønne Nordsjælland, ligger den hyggelige købstad Hørsholm, der med sin charmerende placering på landkortet gør sig bemærket. Byen er kendt for sin positive omdømme som tilflytterby, og mange vælger at flytte til Hørsholm af både erhvervsmæssige og personlige årsager. Her er den perfekte kombination af byliv og natur, hvilket gør Hørsholm til et eftertragtet sted at bo. Med gode forbindelser til både København og de omkringliggende byer, er Hørsholm et oplagt valg for mange. Og skulle du have brug for opbevaring af møbler i Hørsholm, så er mulighederne mange og gode.

Find dit depotrum i Hørsholm

Ikke nok med at Hørsholm kan bryste sig af en række attraktioner og faciliteter, er der også et rigt udvalg af depotrum i Hørsholm. Og priserne er yderst fornuftige. Ifølge statistikkerne ligger det billigste depotrum på sølle 140 kroner, mens det dyreste kan erhverves for 2.398 kroner. Størrelserne for de mange depotrum i Hørsholm ligger på mellem 1 m² og 11 m². Afhængig af størrelsen, og hvor lang tid man ønsker at leje depoterummet i Hørsholm, kan man derfor finde en løsning der både passer til behov og budget.

Billig opmagasinering i Hørsholm

Det er ingen hemmelighed, at opmagasinering i Hørsholm har vundet stor frem i de seneste år. Især opmagasinering af møbler i Hørsholm har genvundet den storhed og status, som byen besidder. Uanset om du er i færd med at flytte, renovere eller bare ønsker mere plads i hjemmet, så tilbyder Hørsholm et lagerhotel, der passer til netop dit behov. Med mængden af m² og m³, kan du være sikker på, at dine ting er sikkert opbevaret. Forbavsende nok er gennemsnitsprisen kun 1.128 kroner - en pris der vidner om, at god kvalitet ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Så hvad enten du er i behov for lidt ekstra plads, eller blot ønsker at sikre dine ting bedst muligt, er Hørsholm stedet, hvor dine opbevaringsdrømme kan blive til virkelighed.


Priser på depotrum i Hørsholm

Størrelse Laveste pris Gennemsnitspris Højeste pris
Mini (fra 0 til 2 m²) 140 320 470
Lille (2 til 7 m²) 470 1.078 1.496
Mellem (7 til 18 m²) 1.826 2.184 2.398

Der er i alt 2 udbydere af depotrum i og omkring Hørsholm:

Nettolager Hørsholm
Shurgard Hørsholm

Hjælp og vejledning

Hvordan virker self-storage?

Er det første gang, du lejer et depotrum? Læs mere om, hvordan det fungerer.

Størrelsesguide

Find ud at, hvilken størrelse depotrum, du skal bruge.

Egenskaber og features

Find ud af om dit depotrum være døgnovervåget, og er det vigtigt at det er opvarmet og klimakontrolleret?

Ofte stillede spørgsmål

Til at opbevare indboet fra en 1-værelses lejlighed skal man bruge et depotrum på cirka 5-10 kvadratmeter.

I de fleste tilfælde er en god idé at vælge et opvarmet og klimakontrolleret depotrum, fordi det sikrer de opbevarede genstande mod skader fra fugt og kulde.

De fleste udbydere af opbevaring kræver, at tingene er forsikrede, og mange tilbyder også en forsikring. De fleste kan dog bruge deres egen indboforsikring.

category/tag description: