Få udlejet jeres tomme depotrum

Nå ud til potentielle lejere, der ellers ville overse jeres depotrum. tjekdepot.dk booster jeres markedsføring og omsætning, helt gratis.

Det tager kun 10 minutter at oprette jeres gratis side

Har I allerede en side på tjekdepot.dk? Log ind her.

Send os en besked

  Send os en mail på partner@tjekdepot.dk eller ring på telefon 50 33 75 93

  KOM I GANG PÅ 10 MINUTTER

  Opret en standardside eller bliv partner – begge dele er gratis

  Standardside

  Med en standard virksomhedsside på tjekdepot.dk kan I fortælle vores besøgende om jeres virksomhed med billeder og tekst. Jeres virksomhedsside bliver vist i søgninger på tjekdepot.dk og i Google-søgninger. I kan også svare på kundeanmeldelser og vise jeres stjernerating på jeres eget website. Det er gratis at have en virksomhedsside på tjekdepot.dk

  Partner

  Som partner får I fuldt udbytte af tjekdepot.dk som kundekanal, så I kan udleje alle jeres tomme depotrum. I får tilsendt kontaktoplysninger på interesserede kunder, og jeres virksomhed bliver fremhævet på tværs af tjekdepot.dk. Kunderne kan også se størrelser og priser på jeres depotrum. Det er gratis at være partner på tjekdepot.dk

  FORDELE FOR PARTNERE

  Få udlejet jeres tommet depotrum med tjekdepot.dk

  Bliv eksponeret for tusindvis af potentielle kunder.

  Jeres virksomhed bliver vist for vores tusindvis af månedlige besøgende. Få online søgesynlighed og trafik, I ellers ville gå glip af og nå potentielle kunder, der har brug for opbevaringsplads.

  Konkurrér med de store udbydere.

  Vi er eksperter i online marketing og SEO, og derfor gør tjekdepot.dk det muligt at konkurrere på lige vilkår med de store opbevaringsudbydere. I får en en optimeret online tilstedeværelse og når ud til kunderne i jeres område, så I kan fokusére på jeres kerneforretning.

  Få et større overskud

  Få en bedre omsætning og et større overskud ved udleje jeres depotrum til kunder, I ellers ikke ville nå. Vores prismodel er "no cure, no pay". Det betyder at det ikke koster jer noget, indtil en kunde, vi sender jer, faktisk flytter ind.

  Vil I vide mere? Send os en mail på partner@tjekdepot.dk eller giv os et kald på 50 33 75 93

  HVORDAN VIRKER DET?

  Vi markedsfører jeres depotrum online, så I kan fokusere på at drive og udvide jeres forretning.

  Jeres virksomhed fremhæves

  Jeres virksomhed fremhæves i søgninger og på undersider på tværs af hele tjekdepot.dk. Kunder bliver præsenteret for jeres depotrum først, og får præcis information om jeres priser og fordelene ved jeres depotrum.

  Vi forbinder jer til interesserede kunder

  Hvis en kunde er interesseret i jeres depotrum bliver i automatisk orienteret direkte på mail/telefon, så i kan kontakte kunden og færdiggøre handlen.

  Kundeanmeldelser

  Det er 50% mere sandsynligt at en kunde booker et depotrum hvis udbyderen har gode anmeldelser. Bliv orienteret om nye anmeldelser af jeres virksomhed og besvar dem fra jeres egen bruger.

  Fremhæv jeres services

  Fortæl kunderne om alle fordelene ved at leje jeres depotrum. F.eks. om de er opvarmede, fugtsikrede, om der er alarm og videoovervågning eller om i tilbyder gratis trailer.

  Vis priser og produkter

  Vis kunderne priserne på alle jeres opbevaringstilbud og gør det nemt for dem at vælge jer fremfor en anden udbyder.

  Brug stjerne-rating på jeres website

  Vis den samlede bedømmelse af jeres virksomhed på jeres website.

  Vælg billeder & tekst

  Vælg selv billeder og tekst for jeres virksomhed, så jeres side fremstår mere attraktivt.

  Kort

  Jeres virksomhed bliver vist på vores interaktive kort, så kunderne kan finde jer, når de leder efter depotrum tæt på deres hjem.

  Links

  Link direkte til jeres eget website og facebookside fra jeres virksomhedsside på tjekdepot.dk Det giver både kunder og øger booster jeres website i Googles algoritme.

  Besøgstal

  Se besøgstal

  Jeres virksomhed vises i google-søgninger