Indhold

tjekdepot.dk er alene tiltænkt som en præsentation af tjekdepot.dk’s aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et overordnet billede af disse. Målsætningen er at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationen er tilgængelig som det er, og tjekdepot.dk kan ikke garantere rigtigheden, fuldstændigheden, aktualiteten, egnetheden eller gyldigheden af indholdet.
Vi forbeholder os desuden retten til at nedlægge hjemmesiden uden forudgående varsel.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesidens indhold er baseret på erfaringer, vurderinger og 3. parter.
tjekdepot.dk fratager sig ansvar i forbindelse med direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang eller brug af indholdet på denne hjemmeside, eller sider som denne hjemmeside linker til. Dette gælder uanset om hjemmesidens indhold er præcist eller komplet.
Denne hjemmeside indeholder links til tredjepart hjemmesider, over hvilke tjekdepot.dk ikke har kontrol over. Denne hjemmeside er på ingen måde ansvarlig for tilgængeligheden eller indeholdet af tredjeparts-hjemmesiderne.

Links & reklamer

tjekdepot.dk er et annoncefinansieret medie, og vi tjener vores penge ved at linke ud til samarbejdspartnere i form af de produkter vi udvælger på vores undersider. Hjemmesiden benytter affiliate marketing, sponsoreret markedsføring, klik annoncer og andre former for annoncering med det formål at skabe profit og med det formål at være i stand til at skabe indhold af høj kvalitet. Vi modtager altså en kommission, hvis du lejer eller køber et produkt, vi har henvist til. Annonceringen er altafgørende for at holde mediet i live.

Ofte stillede spørgsmål

Et depotrum er et aflåst lokale man kan leje til at opbevare sine ting uden for sin bolig. Lejeren har personlig adgang til depotrummet, og kan selv flytte sine ting ind og ud.

Begrebet opmagasinering dækker over at et firma opbevarer dit indbo i en periode, hvor du ikke selv har adgang til tingene. Typisk afhenter og tilbageleverer firmaet også dine ting.

Det kommer an på, hvor i Danmark man befinder sig. I København findes der depotrum helt ned til en halv kvadratmeter, altså samme størrelse som et skab.

Som udgangspunkt kan man komme og gå til sit depotrum, som man vil, i udbyderens åbningstid, der som regel er fra tidlig morgen til sen aften. Nogle udbydere tilbyder 24-timers adgang.